Hogyan mondjam meg kolléganőmnek, hogy szerintem rossz zenéket hallgat?
Figyelt kérdés
Nem régen kezdtem el dolgozni egy irodában, ahol többen vagyunk egy szobában. Az egyik kolléganőm folyamatosan zenét hallgat, hangosan, és a többieknek ez teljesen megfelel.
Számomra viszont nem igazán, szerintem elég furcsa, rossz zenéket hallgat, mármint olyanokat, amik nekem nem tetszenek.
Hogyan mondjam ezt meg neki anélkül, hogy megsérteném? Nem nagyon merek vele ujjat húzni, egyelőre nem volt konfliktusunk, de szerintem kicsit ijesztő, úgy látom, többen is tartanak tőle.
2017. júl. 31. 15:28
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Igen, elismerem, hogy igazatok van, valószínűleg másképp reagálnék, ha olyan zenét hallgatna, ami nekem tetszik, vagy megnyugtat, de attól, hogy különbözik a zenei ízlésünk, még az övé sem rossz. Csak más. Köszönöm még egyszer!
2017. aug. 1. 12:29
12/14 anonim válasza:
Majd azért írd meg, sikerült-e egyezkedned vele :D
13/14 A kérdező kommentje:
Sikerült, egész jól fogadta (csak azt mondtam, hogy engem zavar a hangos zene, úgyhogy lehalkította). Így egy fokkal már jobb! :)
2017. aug. 3. 12:56
14/14 anonim válasza:
Na, az jó, örülök. :) Sokszor sokkal jobban fogadnak dogokat, mint ahogy az ember gondolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!