Mit vegyek karàcsonyra kèt kolleganőmnek ha utàlom őket?
Figyelt kérdés
Nègyen vagyunk kollegàk , ebből kettőt utàlok, a harmadikkal elèg jòban vagyok. A màsik kettőre egy forintot se költenèk , de itt hagyomàny èvek òta, holott a többiek se szivlelik egymàst, csak nincs egymàs szemèmbe mondva.
Milyen olcsò, megùszòs ajàndèkot javasoltok ?
24/L
2018. dec. 7. 16:54
1/11 anonim válasza:
Ne vegyél nekik semmit azt kész.
3/11 anonim válasza:
Illatgyertya, bögre, képeslap, pici csoki,- tipikus nem jelentesz semmit ajándékot.
4/11 anonim válasza:
Képmutató dolog, hogyha valakit nembírsz, de ajándékot meg veszel neki.
5/11 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy kèpmutatàs , de biztos vagyok benne hogy ők is vesznek valamit nekem. Èn lennèk a legboldogabb , ha nem kêne viszonozni. Ez a szokàs sajnos.
2018. dec. 7. 17:27
6/11 anonim válasza:
veszel egy közhelyes "boldog karácsonyt" bögrét
8/11 anonim válasza:
Egy doboz bonbon.
De én nem vennék semmit. Nem érdekel a szokás.
9/11 anonim válasza:
Sütsz sütit és kirakod, hogy mindenki vegyen belőle vagy veszel bombont (mindenkinek egy dobozzal).
10/11 Girlll3 válasza:
Tusfürdőt vagy szappant. Legalább félreérthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!