Ti mit kaptatok a cégtől karácsonyra?
Figyelt kérdés
Nálunk mindenki egységesen +70 ezret, és mindenki egy márkás kávéfőzőt. +(ingyen kaja&pia a karácsonyi bulin ami tegnap volt.)2017. dec. 16. 14:39
3/40 anonim válasza:
Lovat. Kezdetnek itt van egy ló@.
4/40 anonim válasza:
Mi januárban kapjuk meg a pénzt, az ajándék kávé, csokik, bor, buliról most nem hallottam de arra nem szoktam menni. 1x voltam, jó volt a kaja, gondoltam is rá, h máskor ételhordóval megyek xD
5/40 anonim válasza:
Hogy mit kapunk?
Ahogy az egyik előttem szóló írt a lónak egy páratlan testrészét, l-el kezdőik és óf**------szra végződik.
Azt kapjuk.
Mit kapnánk. Semmit. Örülhetünk hogy van állásunk.
6/40 anonim válasza:
Már felmondtam ott, de tavaly kaptunk egy csomag szaloncukror+elbocsájtások voltak 😁
7/40 anonim válasza:
Semmit. De egy rohadt cég ez! Jaaa, enyém a cég...:D
Még hogy rossz dolog alkalmazottnak lenni :D :D :D
amúgy miért pont kávéfőzőt? és aki nem kv-zik?
8/40 anonim válasza:
Semmit, maradék kimérős szaloncukrot.
9/40 anonim válasza:
450 gr szaloncukor+egy naptár+januári kajajegyet előre odadták :D
10/40 anonim válasza:
Több havi fizetésemnek megfelelő bónuszt kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!