Ti mit kaptatok a cégtől karácsonyra?
Semmit. Nem kis cégnél dolgozok, nagy bevétel. De örülünk hogy van munkánk.
Mondjuk a fizetés nem annyira rossz.
"Mondjuk a fizetés nem annyira rossz."
Az mit jelent? Btto? Csak kíváncsi vagyok.
A "nem rossz" azt jelenti hogy több mint a btto 160-as gar bérminimum?
Gyűlésen jelentette be a gyártósorvezető hogy úgy döntött a vezetőség hogy 5000ft helyett 6000 forintnyi erzsébet utalványt kapunk az éves munka elismeréseként ezáltal is remélve hogy 1-2 rúd bejglivel több kerülhet majd a karácsonyi vacsora asztalára... (GE-világcég elvieg)
Itt egyébként bruttó 736 ft/óra a juttatás/3 műszak.
Korábban feketén dolgoztam egy szobafestőnél.Dec 22-én álltunk le.Kaptunk egy rúd szalámit egy kb 1 liter kétes eredetű max.35%-os töménységú pálinka - vodka közötti átmenetet amit munkabérbe hozott el valahonnan egy raklappal mert nem akarták kifizetni :D A pia rémes volt de a szalámi legalább nagyon finom.Itt 600 ft volt az órabér 2 évvel ezelőtt.Némi könyörgés után megengedte hogy dolgozzak még 2 napot egyedül .Így persze saját autóval kellett mennem (Opel Astra 1.4 8V 1992) és mint utólag kiderült saját költségen.Ami pénzt ideadott így aztán Dec.24-én arra volt elég hogy teletankoltam a kocsit az ünnepekre , csináltam egy merész olajcserét mert már rég meg kellett volna csinálnom és 25.-én a maradék 3000 ft-al a zsebembe nekiindultunk az ünnepeknek a kislányommal és a feleségemmel (albérletben)...Életem legkeményebb karácsonya volt...Márciusban áltunk újra munkába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!