Mi volt az eddigi legvacakabb, vagy viccesebb ajándék, amit kaptatok karácsonyra?
(ide még nem jött a Jézuska, csak kíváncsi vagyok)
Sógornőmtől kaptam tavaly egy elektromos kacsát, ami előtt ha elmegyek, irtó hangosan elkezd hápogni.
Üveg pezsgő..
Sosem iszom..
Odaadtam 1 csövesnek az aluljáróba.
(másik 86-oas)
Anyósomtól egy "gyönyörű" csipkés, mintás, mamut méretű hatalmas rózsaszín mama-bugyit, amibe kb 3-szor minimum beleférek. Győzködött, hogy próbáljam fel, amit persze nem tettem meg.
inkább a családom figyelmetlensége volt számomra sértő 1 bizonyos karácsonykor.
persze nem tettem szóvá,mert a szándék a fontos és ezt értékelem,de azért erősen elgondolkodtatott.
nem nagy dolog,annyi az egész,hogy híresen nem szeretem a viszkit,felfordul tőle a gyomrom.
ha rövid akkor jéger,vodka a kedvencem,de egy fütyülőst vagy vilmost is szívesen megiszok alkalomadtán.
és azon a bizonyos karácsonyon kaptam vagy 6 üveg kisebb nagyobb kiszerelésű viszkit:(
Én kövér voltam még gyerekként is, egészen tavalyig, azóta lefogytam, de nem tavaly volt ez, hanem jóval előtte pár évvel, kb 4-5 éve kaptam a volt sógoromtól egy fogyókúrás kanalat ami annyiból állt hogy díszdobozba volt és benne volt egy kanál közepén egy hatalmas lyuk volt, ő persze poénnak szánta meg persze edzésterveket is adott hozzá hogy fogyjak le, ugyanakkor 16 éves fejjel értékeltem a gesztust és azt is hogy csak poénnak szánta mert ő ilyen ember, de ugyanakkor sértő is volt főleg hogy ki is nevettek, nem fejezte ki érzéseimet, de akkor nagyon megbántott ezzel a húzással, az akkori barátnőm akivel másnap este ünnepeltünk kettesbe meséltem és mutattam neki, ő meg egyből felpattant vette a kabátját és mondta hogy átmegyünk hozzánk és úgy leordítja a fejét hogy abba belegebed. Persze lenyugtattam a barátnőm ilyen nagy szájú, enyhén indulatos lány volt, és ő akivel jóba volt azt mindenáron megvédte, ahogyan engem is. De lenyugtattam őt, de akkor is ez bántó volt.
Viszont a legviccesebb ami béna volt de annyira hogy szinte már tetszett az egy távirányítós autó volt, és azt azért kaptam a tesómtól hogy az akkori barátnőmet tudjam ijesztgetni hogy egy hatalmas plüss patkányba rejtem az autót és spontán meglepem vele, mert akkor pár hónapja volt hogy egerek voltak a házba és amikor a barátnőmmel TV-ztünk és elszaladt a szoba közepén egy egér a barátnőm úgy sikított meg hisztizett hogy az vicces volt, és én folyton ezzel piszkáltam hogy egy élethű gumiegeret teszek valahová, és folyton megijed tőle :D És akkor ezzel szórakoztunk jó pár napig, mindig bevette a barátnőm, akkor álltam le vele amikor jött ki a fürdőből egyszál törölközőbe és annyira megijedt hogy csapkodni meg kapkodni kezdett leesett róla a törölköző, megcsúszott elesett és be is verte a fejét ott feküdt meztelenül, ami szegénynek elég megalázó is volt hogy a nővérem előtt meg apám is látta őt egy szál semmiben sajnos meg ugye a bevert feje is rosszul esett neki. Na akkor picit elszálltam magamtól és bocsánatot kértem tőle, és akkor megszabadultam a játékszeremtől. Odaajándékoztam a szomszéd kisgyereknek aki persze nagyon örült neki.
De így poénnak jó volt ameddig nem lett baj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!