Mit kaptatok karácsonyra?
Könyveket, képet a falra, új kabátot meg pénzt, amiből már meg is vettem a repjegyet, és bőven marad elég költöpénz egy londoni kiruccanásra. Könyvutalványt, dvdt, plüsst. A legjobban a jegygyűrűnek örültem :) A pénznek is nagyon, mert értelmes dologra tudom költeni.
21N
1. Kinek mi hangzik soknak...:)
2. Persze, tudom h nem az érték számít csak kíváncsiságból megkerdeztem mert, idén kicsit kisebb értékben kaptam ajándékot de a választókhoz képest még reálisan nagy ajándékot is kaptam úgyhogy megvagyok elégedve....:)
Egyébként köszömön a válaszokat
Egy karórát kaptam a páromtól, az értékét eszembe nem jutott, hogy mennyi.Nagyon szép, igazán nőies karóra.
Nekem senki nem él már, így mástól semmit nem kaptam.
Amúgy mi a gyerekekre összpontosítottunk, úgyhogy ők voltak központban. :)
Szomorú ha valaki az ajándék értékét, árát nézi, nem attól lesz fontos és szép valami.(nem egy gagyi kínai szart kaptam, de eszembe nem jutna az árát nézni)
A Karácsony nekünk arról szól, hogy együtt vagyunk, és örülünk egymásnak.
Egy karácsonyi mintás macskás pulcsit, egy könyvet, karácsonyi mintás takarót, rúzst, és pénzt.
A pénz összesen 30 ezer Ft, a többi ajándék értéke meg olyan 15 ezer körül lehet (a pulcsit meg a könyvet én választottam, emiatt tudom az árukat), szóval összesen olyan 45 ezer Ft értékben kaptam ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!