Mit kaptatok karácsonyra?
Figyelt kérdés
Mit kaptatok és mennyi értékben? Melyik ajándéknak örültetek a legjobban?2016. dec. 25. 18:04
11/17 anonim válasza:
Laptopot, bakancsot, pulóvert, pénzt, naptárat, bonbonokat, és apróságokat. A laptop miatt jóval 100 ezer fölé "szökik".
12/17 anonim válasza:
pénzt, felsőt, tusfürdő csomagokat, plüss figurát, csokit, törölközőt, ajándéktárgyat,
13/17 anonim válasza:
30 000 pénz, 15 000 könyvutalvány, ruhák meg ilyenolyan cuccok kb 20 000 értékben meg olyan 50 000 Ftnyi társasjáték. Előtte karácsonyra megleptem magam olyan 70 000 Ftnyi könyvvel. Ez meglehetősen sok, de most olyan időszak van, hogy saját gyerekem még nincs, szüleimnek már nem kell rám meg az öcsémre költeniük, szóval mindenkinek relatíve sok pénz jutott ajándékra.
14/17 anonim válasza:
Kaptam 23 ezer forintott. Magamat pedig megleptem egy GTA V nevű játékkal:)
15/17 anonim válasza:
Semmit, de nem is várok el ajándékot senkitől. Szerencsére mindenem megvan, de ha kell valami, azt megveszem magamnak.
17/17 anonim válasza:
Nálunk a gyerekek
Nagy 10 éves PS5, gamer szék, lanbox, ruhák, és pár apróság
Kicsi másfél éves ruhák és csomó játék, kisasztal kisszek stb :)
Páromtól aranyat kaptam ő tőlem ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!