Munkahelyen mennyire szokás névnapra / születésnapra felköszönteni embereket?
6-an dolgozunk ott, és párban dolgozunk.
Szeptember óta dolgozom ott, ez az első komoly munkahelyem. Idáig egy embernek volt névnapja, amire mindenki készült csokival rajtam kívül. De másnap én is vittem neki egyet.
Illetve aki velem dolgozik párban, neki volt születésnapja, amire vettem csokit neki, a többiek csak szóban köszöntötték.
Az én születésnapomat viszont mindegyikük elfelejtette, és őszintén szólva eléggé rosszul esik.
A mi cégünkben csak a születésnapokat szoktuk Még ünnepelni egy nagyobb csokival, amit mindenki közösen finanszíroz az ünnepeltnek, de névnapokat se időnk, se kedvünk sincs megunnepelni.
Nekünk egy naptárba vannak ezek a dátumok felirva, így senki sem felejti el.
A cégem 9 fős
Kérdezz rá mi a szokás. Az is elképzelhető, hogy csak azért vittek neki valamit mert munkán kívül is baráti kapcsolat van köztünk.
Felénk amúgy az a szokás, hogy az ünnepelt visz nasit a többieknek. Nem pedig ő kap ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!