Egy munkahelyen vezetők alvezetők miért hagyják azt hogy a munkások lekvázzák az irodistát meg ezeket?
Volt hogy rám akartak nyomulni de én elutasitottam normálisan beszéltem normális kapcsolattartas volt mivel sajnos összeszövődik a munkánk.
(Én irodán vagyok, a pasik meg más beosztásokban pl a műhelyben stb.)
Az elutasitas miatt meg mert belém lehet rúgni senki nem áll mögöttem, állandoan a fejemre nőttek, ha jön egy uj dolgozó ffi az előtt is lejáratnak, beszólnak gúnyolnak.
A vezetők (idősebb nők, igazgató, csopvez vagy felettes szervek) egyik se áll ki mellettem, sőt, a munkások előtt elkezdtek lealázni hogy biztos szeretethiányos vagyok, meg olyanokkal hogy üldözési mániám lenne, meg én képzelem túl, én vagyok a túlérzékeny és még jobban röhögés tárgyává tettek.
Azóta ha utcán meglátnak nyíltan ordítva is lekv-znak, röhögnek rajtam.
Az összes bűnöm meg az hogy mert nem jövök össze ilyenekkel. Ez fáj nekik.
(Nyilván normálisan öltözöm illetve már szinte "csodorban", állig beöltözve szürke puloverekben. És nyilván keresek másik munkát, de borzalom nehéz váltani.)
Vagy mivel oldhatnám meg ha letagadják?
Pl utcán ramkiabál hogy mit csinálsz merre mész xy te kva?
Aztán utólag hazudnak hogy nem mondott ilyet. Ergo rendőrségen is hiába jelentem ha letagadják.
Nyilván igazgato előtt nem mernek igy beszélni velem.
Csinálsz nekik valamit? Intézd úgy, hogy a hülyének legyen utoljára betéve a valamije, hogy érezze a törődést.
Amúgy annyit nyugodtan mondhatsz, hogy
Jó bunkónak lenni?
Gratulálok, ez igazi úriemberre vallott, irigylem a feleségedet, ilyen bókoktól csuda boldog lehet. Próbálj nyugodt maradni, és faarccal visszaszólni.
Az a lényeg higy galadjon a termelés.
Ha akadályozná, a főnök is másképp allna hozzá.
Ma már vezetők előtt is nyíltan gúnyolnak. A vezetők meg hátrébb húzodtak szépen és hagyják.
Annyira sajnálom, hogy nem kapcsoltam be videot vagy hangfelvételt. De nem számitottam erre, mikor beléptem.(volt egy kisebb lazább értekezlet, amire nem akartam bemenni, hanem maradtam a helyemen. Es ketszer jöttek szólni kollegák hogy márpedig de menjek, és vegyek részt(nyilván vezetőktöl jött a "parancs" igy kelletlenul bementem a végére es a munkások elkezdtek gunyolni kiröhögni. Én mondtam a munkavéd.felugyelőséget, hogy mostmár jelenteni fogom, vita is volt, ezen mégjobban elkezdtek élcelődni, a vezetők meg hagyták, hátrébb húzódtak, de nyilván engem hoztak volna ki a túlérzékenynek is, ha beleálltak volna. És ez miatt is ilyenek velem a munkások mert "pártolva van" vezetői szinten.)
Kollegák meg csendben mondták hogy amugy ez munkahelyi bántalmazás. Aztán elterelték inkább a témát. Nem mernének belefolyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!