Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy munkahelyen vezetők...

Egy munkahelyen vezetők alvezetők miért hagyják azt hogy a munkások lekvázzák az irodistát meg ezeket?

Figyelt kérdés

Volt hogy rám akartak nyomulni de én elutasitottam normálisan beszéltem normális kapcsolattartas volt mivel sajnos összeszövődik a munkánk.

(Én irodán vagyok, a pasik meg más beosztásokban pl a műhelyben stb.)

Az elutasitas miatt meg mert belém lehet rúgni senki nem áll mögöttem, állandoan a fejemre nőttek, ha jön egy uj dolgozó ffi az előtt is lejáratnak, beszólnak gúnyolnak.

A vezetők (idősebb nők, igazgató, csopvez vagy felettes szervek) egyik se áll ki mellettem, sőt, a munkások előtt elkezdtek lealázni hogy biztos szeretethiányos vagyok, meg olyanokkal hogy üldözési mániám lenne, meg én képzelem túl, én vagyok a túlérzékeny és még jobban röhögés tárgyává tettek.

Azóta ha utcán meglátnak nyíltan ordítva is lekv-znak, röhögnek rajtam.

Az összes bűnöm meg az hogy mert nem jövök össze ilyenekkel. Ez fáj nekik.

(Nyilván normálisan öltözöm illetve már szinte "csodorban", állig beöltözve szürke puloverekben. És nyilván keresek másik munkát, de borzalom nehéz váltani.)

Vagy mivel oldhatnám meg ha letagadják?

Pl utcán ramkiabál hogy mit csinálsz merre mész xy te kva?

Aztán utólag hazudnak hogy nem mondott ilyet. Ergo rendőrségen is hiába jelentem ha letagadják.

Nyilván igazgato előtt nem mernek igy beszélni velem.

nov. 28. 07:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs valami normális HR nálatok? Vagy az igazgatónak szólni, aki előtt nem mernek jampiskodni?
nov. 28. 07:36
 2/16 A kérdező kommentje:

Leírtam hogy szóltam az igazgatónak! És őket pwrtolja azzal hogy előttük járat le hogy én vagyok a túlérzékeny röhögés tárgyává tettek a vezetők is!azóta szálltak rám mégjobban!

A rendőrségen is ezt mondanák a vezetők hogy én vagyok túlérzékeny!

És mindemellett szabadon kv-znak le! Meg számtalan egyéb beszólás szemétkedés megy!

nov. 28. 07:41
 3/16 A kérdező kommentje:
*pártolja
nov. 28. 07:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez elég kemény, még férfiként is. Valami férfirokonnak nem tudnál szólni, hogy rendezzék le őket?
nov. 28. 07:49
 5/16 A kérdező kommentje:
Nyilván nem. Pont ezért is mernek bármit megtenni ellenem mert senkim sincs, semmim sincs, senki nincs mögöttem.
nov. 28. 07:56
 6/16 A kérdező kommentje:

Jogi úthoz meg bizonyiték kell. De amikor pl utcan lekv znak meg ilyenek azt én hogy bizonyitsam.

De lehet ujra be kéne mennem az igazgatóhoz, hangrögzítővel fel kéne vennem.

De kb az lenne a beszélgetés hogy jelentem hogy lekv-znak, a delikvensek letagadják, higy én ertettem félre, azrán az igazgató kihozza hogy én vagyok túlérzékeny.

Ez bizonyít bármit is? Hogy az igazgató nem ad nekem hitelt, nem véd meg, a helyzet nincs kezelve vagy magam ellen bizonyitana hogy biztos én vagyok a tulerzékeny akin röhög az egész cég hogy mindent félrehall?

nov. 28. 08:04
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Túl reagálod.
nov. 28. 08:10
 8/16 anonim ***** válasza:
17%
Ne légy már ovis, ha már egyszer irodai dolgozó vagy, tanuld meg megvédeni magad, és vissza szólni. Azért ennyi idősen igazuk lehet, hogy te vagy egy kicsit mamlasz...
nov. 28. 08:28
 9/16 A kérdező kommentje:
A visszaszólás se ér semmit ezeknél, elhiheted.
nov. 28. 08:37
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

9

Akkor vagy a visszaszólás, hangneme, vagy a mondanivalója "kevés".

nov. 28. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!