Most komolyan, van olyan aki otthon marad egy náthával?
"De MIATTAD betegszem meg, hiszen TE nem vigyáztál a saját egészségedre ami miatt FERTŐZŐ betegséget TERJESZTESZ."
Nem miattam betegszel meg, ugyanis a betegségeket csak az kapja el, aki nem vigyáz az egészségére. Az az én felelősségem, ha elkapok valamit, az meg a te felelősséged, ha te is elkapod tőlem (mert nem vigyáztál az egészségedre).
Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.
De miért akarsz itt dögleni meg rohadni? Nincs jobb és fontosabb dolgod?
"De miért akarsz itt dögleni meg rohadni? Nincs jobb és fontosabb dolgod?"
Ugyanezt kérdezhetném én is tőletek, úgyhogy vicces az, ahogyan számon akartok kérni. :D
Hát nem én állítom be magam a dolgos hősnek akit semmi nem állíthat meg a maximális produktivitásban. :)
"a betegségeket csak az kapja el, aki nem vigyáz az egészségére"
Nem, a FERTŐZŐ betegség lényege, hogy egészséges ember is elkapja, ezért FERTŐZŐ betegség a neve.
"az meg a te felelősséged, ha te is elkapod tőlem"
Nem, az én felelősségem addig terjed, hogy védem a szervezetem. Nyilván az, hogy te ezen felül szándékosan TERJESZTED a FERTŐZŐ betegségedet, az a te felelősséged.
Nyugodtan mehet a lepontozás mind a 4 felhasználódról :D
"Hát nem én állítom be magam a dolgos hősnek akit semmi nem állíthat meg a maximális produktivitásban."
Abban mi a hősiesség, hogy nem döglök otthon egy náthával?
Jó helyeken ez alap dolog...
"Nem, a FERTŐZŐ betegség lényege, hogy egészséges ember is elkapja"
LOL, ennyi erővel bármilyen betegséget elkaphat az egészséges ember is.
Nem döglesz otthon náthával, csak a neten döglesz nátha nélkül. :)
Jó helyeken alap dolog, hogy elzavarja haza/dokihoz a főnök azt aki betegen akar bemenni. Ill ha a munkakör engedi, akkor engedik otthoni munkavégzést, ami továbbra se rohadva döglés. ;)
“ LOL, ennyi erővel bármilyen betegséget elkaphat az egészséges ember is.”
Öhm…. Igen…? Most rájöttél hogy hogy működnek a betegségek?
"Jó helyeken alap dolog, hogy elzavarja haza/dokihoz a főnök azt aki betegen akar bemenni."
Az ilyen munkahelyről kell MENEKÜLNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!