Most komolyan, van olyan aki otthon marad egy náthával?
Én például otthon maradok.
Munkahelyen is, mert otthonról is tudok dolgozni, ha bírok. Másrészt mindenkinek jobb, ha nem betegítem le őket.
Legutóbb közös utazást is lemondtam barátokkal. Kérdeztem, zavarja-e őket (engem zavarna), kérték, hogy ha lehet ne menjek mert fél-fél napot ülünk autóban közösen.
Közöd?
Te nyugodtan menj ne félholtan a kapitalista, rabszolgatartó mentalitásoddal a kapitalista, rabszolgatartó munkahelyedre és addig húzd az igát, amíg össze nem esel. Másnak fontos az egészsége és egy nátha is le tudja dönteni a lábáról az embert. Nincs annál undorítóbb, amikor valakinek a takony, meg a nyál csorog a fejéből és bejön dolgozni. Amúgy voltál te már úgy igazán, krvára megfázva? Kétlem.
"Nincs annál undorítóbb, amikor valakinek a takony, meg a nyál csorog a fejéből és bejön dolgozni."
Otthon dögleni egy kis semmi náthával sokkal undorítóbb ennél. ;)
#28. Szánalmas bolond vagy te, akinek nincs nagyobb öröme, mint itt osztani az észt.
A lábtörés pedig valóban egy semmiség, ugyanis pár hónap alatt meggyógyul, ha nem tudnád. Én bizony minden betegséggel bejárok dolgozni, akinek még nem tetszik, az bekaphatja. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!