Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most komolyan, van olyan aki...

Most komolyan, van olyan aki otthon marad egy náthával?

Figyelt kérdés
Mármint te erről hogy vélekedsz saját magadról.

szept. 30. 13:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 A kérdező kommentje:

31 az nem fordult meg a fejedben, hogy náthásan utazz el? Talán hamar helyre is jöttél volna, bár nem tudom milyen tüneteid voltak?

De igen, nem is akartam vitát amúgy kirobbantani, mert MINDENKINEK persze joga van egészségesnek maradni, de ez nehezen vitelezhető ki, pl velem is sokszor van úgy pl hétfő reggel megfáztam a buszon, szerda reggel az irodában tapasztalom, hogy folyik az orrom egy kicsit, ez az állapot kitart péntekig amikor óránként 2-3 zsepit elhasználok, ilyenkor még most hogy maradjon otthon az ember ha nincs helyettese az adott projectben. De ugyanúgy kolléga náthásan jött be múlt héten, semmi láz max szipogás, persze együtt dolgoztam vele, kicsit elkaptam tőle.

Ezek olyan példák, hogy persze jogod van otthon pihenni, meg jogod van egészségesnek maradni, de most ennyire hol húzod meg a határt.? :)

okt. 1. 07:55
 42/107 anonim ***** válasza:
0%

De azt érted, hogy itt 1-2 napról van szó? :D Aki belehal hogy szros 2 napig pihen, annak valami súlyos mentális gondja van, vagy pedig bántalmazó / traumatizáló közeg odahaza.

okt. 1. 08:13
 43/107 anonim ***** válasza:
31%

#42. Inkább annak vannak súlyos mentális gondjai, aki azt képzeli, hogy be kell zárkózni még egy nátha miatt is.

Trauma meg nem kell ahhoz, hogy ne szeressen az ember ok nélkül a négy fal között rohadni.

okt. 1. 08:23
 44/107 anonim ***** válasza:
16%

Senki nem beszél bezárkózásról meg rohadásról rajtad kívül….

okt. 1. 08:30
 45/107 anonim ***** válasza:
38%
#44. Márpedig napokig otthon ülni igenis bezárkózás, akkor is, ha nem nevezitek a nevén.
okt. 1. 08:39
 46/107 anonim ***** válasza:
30%

Borzalmas lehet így élni hogy évente 2 nap pihenés nem fér bele. Sajnállak.

okt. 1. 10:04
 47/107 anonim ***** válasza:
38%
#46. Titeket inkább lehetne sajnálni, mint engem, de én aztán nem szánlak meg sem téged, sem a többi náthától rettegőt. Magatoknak csináltátok a bajotokat. Megérdemlitek azt, amiben éltek. Cső.
okt. 1. 10:14
 48/107 anonim ***** válasza:
47%

Én aztán nem rettegek, de bizony jobban esik ha alhatok egy-két órával tovább és ha nem kell 2 kiló taknyos zsepit hurcolnom magammal, így szívesebben dolgozok otthonról ilyenkor. Miért ne tenném? Sajnálom ha téged ez ennyire felkavar. :)

okt. 1. 10:17
 49/107 anonim ***** válasza:
59%

"Sosem fogom megérteni, hogy minek rettegnek egyesek egy náthától."

Én nem "rettegek" tőle, de tisztában vagyok a lefolyására ami nálam azt jelenti, hogy első 1-2 nap lázasan fekvés, aztán 2-3 nap fullasztó köhögés így kiesik 3-5 napom, ami alatt elúszok a munkával és/vagy kiesik egy teljes hétvégi programom.

De én vagyok az önző mert szeretném, ha nem kellene MÁS MIATT betegnek lennem :)

okt. 1. 10:39
 50/107 anonim ***** válasza:
59%

"Nem a mások dolga téged steril környezetben tartani, hanem a te dolgod megedzeni a saját szervezetedet."

Mond valamit az, hogy FERTŐZŐ betegség? Nem kell steril környezetben tartani senkit, de az CSAK ÉS KIZÁRÓLAG rajtad múlik, hogy szándékosan terjeszted-e a betegségedet, vagy sem.

"Azt várni, hogy bárki is otthon rohadjon miattad, pedig mindenhogy önzőség."

Igazad van, ha én MIATTAD megbetegszem, és MIATTAD otthon kell rohadnom, akkor te bizony önző vagy.

okt. 1. 10:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!