Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most komolyan, van olyan aki...

Most komolyan, van olyan aki otthon marad egy náthával?

Figyelt kérdés
Mármint te erről hogy vélekedsz saját magadról.

szept. 30. 13:42
 61/107 anonim ***** válasza:
26%

“ értelemszerűen”

Miért értelemszerűen? Fent csak otthon maradásról írtál. A h.o. is otthon maradás.

okt. 1. 11:04
 62/107 A kérdező kommentje:
61 mert ahol van HO ott remélhetőleg aki náthás otthon marad
okt. 1. 11:07
 63/107 anonim ***** válasza:
56%

Én ha rosszul érzem magam otthon maradok 1-2 napot, betakarózom, iszogatom a teát, szedem az összes létező gyulladáscsökkentős, torokfájásra való gyógyszert és alszom. Ekkor általában átmegy rajtam bármi és harmadik napon mehetek ahova akarok.

Programot is simán lemondok, nem ezen múlik a barátságom, boldogságom, ami elmarad megszervezem később újra. Én eleve nem élvezek semmit, ha közben betegen szenvedek.

Win-win szituáció, mert más sem lesz tőlem beteg és én sem fogok hetekig szenvedni hanem csak pár napot. De hát kinek mi.

okt. 1. 11:07
 64/107 anonim ***** válasza:
39%

"Igazad van, ha én MIATTAD megbetegszem, és MIATTAD otthon kell rohadnom, akkor te bizony önző vagy."

Nem miattam betegszel meg, hanem azért, mert nem vigyázol a saját egészségedre. Utána meg még hárítanád a felelősséget.

Ja és miattam aztán nem kell otthon rohadnia senkinek. Felőlem mindenki nyugodtan mehet mindenhová betegen is.

okt. 1. 11:20
 65/107 anonim ***** válasza:
51%

Otthon “rohadni” évi 2 napot nem fér bele Sztahanov elvtársnak, de munkaidőben gyakorizni már igen? :))

okt. 1. 11:26
 66/107 anonim ***** válasza:
39%

#65. Pontosan így van. ;)

Nálunk ez úgy megy, hogy amíg a munka el van végezve, addig azt csinálunk, amit akarunk.

okt. 1. 11:29
 67/107 anonim ***** válasza:
50%

"Nem miattam betegszel meg, hanem azért, mert nem vigyázol a saját egészségedre"

De MIATTAD betegszem meg, hiszen TE nem vigyáztál a saját egészségedre ami miatt FERTŐZŐ betegséget TERJESZTESZ.

"Utána meg még hárítanád a felelősséget"

Nem. A TÉNYT írom le: te mint FERTŐZŐ beteg terjeszted a fertőzést.

okt. 1. 11:30
 68/107 anonim ***** válasza:
49%
Vicces, hogy valakinek van 4 felhasználója, mert gyanúsan ugyanaz a 4 ugyanabban a sorrendben pontozta le az összes választ :D
okt. 1. 11:31
 69/107 A kérdező kommentje:
65 kicsit félreérted, én most gyakorizok, irodában, kicsit fújom az orrom, óránként 1-3 zsepi, de közben elvégzem a munkám és nem tolom a náthám más képébe, nem megyek ebédelni, cigizni kv-ni velünk, hanem tartom a távolságot. De pont emiatt, nem fogok felpattanni a munkaasztalomtól és hazarohanni.
okt. 1. 11:33
 70/107 A kérdező kommentje:
68 én felpontoztalak :)
okt. 1. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!