Most komolyan, van olyan aki otthon marad egy náthával?
“ értelemszerűen”
Miért értelemszerűen? Fent csak otthon maradásról írtál. A h.o. is otthon maradás.
Én ha rosszul érzem magam otthon maradok 1-2 napot, betakarózom, iszogatom a teát, szedem az összes létező gyulladáscsökkentős, torokfájásra való gyógyszert és alszom. Ekkor általában átmegy rajtam bármi és harmadik napon mehetek ahova akarok.
Programot is simán lemondok, nem ezen múlik a barátságom, boldogságom, ami elmarad megszervezem később újra. Én eleve nem élvezek semmit, ha közben betegen szenvedek.
Win-win szituáció, mert más sem lesz tőlem beteg és én sem fogok hetekig szenvedni hanem csak pár napot. De hát kinek mi.
"Igazad van, ha én MIATTAD megbetegszem, és MIATTAD otthon kell rohadnom, akkor te bizony önző vagy."
Nem miattam betegszel meg, hanem azért, mert nem vigyázol a saját egészségedre. Utána meg még hárítanád a felelősséget.
Ja és miattam aztán nem kell otthon rohadnia senkinek. Felőlem mindenki nyugodtan mehet mindenhová betegen is.
Otthon “rohadni” évi 2 napot nem fér bele Sztahanov elvtársnak, de munkaidőben gyakorizni már igen? :))
#65. Pontosan így van. ;)
Nálunk ez úgy megy, hogy amíg a munka el van végezve, addig azt csinálunk, amit akarunk.
"Nem miattam betegszel meg, hanem azért, mert nem vigyázol a saját egészségedre"
De MIATTAD betegszem meg, hiszen TE nem vigyáztál a saját egészségedre ami miatt FERTŐZŐ betegséget TERJESZTESZ.
"Utána meg még hárítanád a felelősséget"
Nem. A TÉNYT írom le: te mint FERTŐZŐ beteg terjeszted a fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!