Most komolyan, van olyan aki otthon marad egy náthával?
Nem, csak folytattam amit a #89-nek írtam.
87 ez még vállalható is, mert lehet otthonról is csinálni. Jól vagy-ra pedig persze mondhatja h jól van csak most jött rá, bár sztem úgyis tudja a választ, hogy az lesz, hogy pedig náthásnak tűnsz.
Max még annyit lehet, hogy nézd befejezem amiben benne vagyok (munkafolyamat) és aztán hazamegyek.
Nem igazán értem ezen mi felel-e meg. :D
Nem szoktunk kamuzni, igazából az évek alatt amióta itt vagyok, kb 2x kellett rákérdezni a főnöknek. Amúgy magunktól van annyi eszünk hogy nem megyünk be betegen, mert minek mennénk. Megfelel hogy nem megyünk be betegen.
98 erre értem:
Max még annyit lehet főni, hogy nézd befejezem amiben benne vagyok (munkafolyamat) és aztán hazamegyek. És igen úgy néz ki náthás vagyok.
Passz, ilyen nem volt, az “otthonról folytatod” lényege az hogy otthonról folytatod. Vagy nem tudom, nálunk nincsenek olyan folyamatok amit ne lehetne félbehagyni kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!