Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik volt a legcikisebb...

Melyik volt a legcikisebb állásinterjúd, és miért?

Figyelt kérdés
Jelenleg állást keresek, és borzalmasan izgulok, utálok magamról beszélni. Voltam már interjún és van pár borzalmas élményem, kíváncsi vagyok más történetére is.

szept. 22. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%

Rendőrnek tanultam, rendőrségre akartam menni dolgozni. Első munkahelyem lett volna.

Aki lett volna a felettesem, nyersen közölte, hogy lány létemre rendőrként akarok dolgozni? ugye tisztában vagyok vele, hogy ez egy férfi orientált szerv?

Ha nőként akarok valamit elérni, azért tenni kell. Sűrűn, alázattal. Márha értem a célzást...

Hiába a több év tanulás, inkább le mondtam erről a pályáról.

szept. 23. 11:32
 12/15 A kérdező kommentje:

Azért én egy-egy bunkó személy vagy cég miatt nem hagynám a karrierem. 6 éve tanulok, képzem magam. Nálam hülyébbek vannak felvéve sok helyre ugyan ebbe a szakmába. Lehet nem kellett volna feladnod.

Természetesen te döntésed, remélem jól döntöttél!

szept. 23. 12:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok, szerintem nekem szólt a 12es komment.

Én nem bánom egyáltalán. Holott tényleg gyerekkorom óta akartam, ezért tanultam.

Osztálytársaim, barátaim lettek végül rendőrök. Pár éven belül mind otthagyta.

Barátnőm előrelépett, de tényleg az volt az ára, hogy a kapitányság fele végigment rajta. Én nem tudtam volna tükörbe nézni.

Helyette inkább okj-n 2 év alatt csináltam egy szakmát, amivel most dupláját keresem annak amit ott keresnék.

Tudom, hogy reggel 7re bejövök, fé4re tudok menni a gyerekekért az oviba. Nem az van, hogy ma így osztanak be, holnap úgy. Vagy odaérek, vagy nem.

Na meg itt nem kell tartanom attól, hogy holnap valaki megkésel vagy stb.

Tudom, ez nem válasz a kérdésedre, meg valószínű számodra nem is releváns. Csak leírtam, hogy jó döntés volt :)

szept. 23. 12:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit laza interjú, nem sok személyes kérdés, tényleg a munkavégzés körül forgott az egész,bár elég flegma volt a pasas.

Mikor kijöttem, a sarokig nem jutottam el, és hívott.

Gondoltam lemaradt valami.

Hivatalosan hangnemben bejelentkezett, hogy ő xy és egy interjúra egyeztessünk időpontot. Mondtam neki, hogy most jöttem ki.

Mondta, hogy jaaaaa.. és letette.

szept. 23. 13:15
 15/15 anonim ***** válasza:
16%
@13 Arról nem is beszélve, hogy a társadalomnak is nettó pozitívum, hogy hajléktalan öregemberek csesztetése, meg nyomozás nélküli ügylezárogatás helyett valami értelmes dolgot csinálsz.
szept. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!