Ha a boltban azt látják, hogy hatalmas a sor és nem látni a végét, miért nem hajlandók nyitni még egy kasszát?
4: Szerintem meg ez hülyeség. Ha másik kasszát nyitnak, és emberek átállnak, akkor az "Aki kapja, marja." és "Ahogy esik, úgy puffan."-elvek érvényesülnek.
Emlékszem, egyszer épp végeztem a vásárlással, és megyek a kasszákhoz, látom csak egy van nyitva, hosszú sor áll, indulok affelé, ekkor látom, hogy nyitják a másik, hozzám közelebbi kasszát, nyilván rögtön fordultam, és mentem odafele, hogy első legyek. Erre a másik kassza sorából átvándorlók közül egy vén f*sz elkezd pampogni, hogy mit képzelek, előbb tán megvárnám, amíg onnét mindenki, aki akar, átáll, és csak aztán állnék sorba. Értitek, végeztem a vásárlással, még sehova nem álltam be, és amikor látom, hogy épp nyílik egy új kassza, akkor ne álljak rögtön be, hanem várjam meg, amíg sor lesz ott is, és menjek a végére. Szerencsére pont jó kedvem volt, mert stresszesebb hangulatban úgy kiosztom, hogy attól koldul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!