Ha a boltban azt látják, hogy hatalmas a sor és nem látni a végét, miért nem hajlandók nyitni még egy kasszát?
"Ha nekem nem tetszik a sor, kosár lerak és vásárlás nélkül kisétálok. "
200iq
ezzel nem a nagykutyákkal baszol ki akik döntéseket hoznak az üzletről, mert ők úgy is felveszik a milliós osztalékot a boltból, hanem az egyszerű kis dolgozóval, aki az alamizsna fizetéséért majd vissza pakolhatja a szarodat.
21
Az ilyen embereknek külön helye van a pokolban. Hacsak nem egy telefon érkezett, hogy szül a feleséged, akkor fogd meg a kosaradat és pakolj vissza ügyesen.
Annyira dühítő, ahogy biorobotként kezelik a boltok alkalmazottjait.
Ja és mielőtt valaki megfejti, baromira nem ilyen területen dolgozom.
"És leginkább a többi vásárlóval, aki majd megveszi azt, amit hűteni kellett volna, de ki tudja meddig állt ott a földön hűtés nélkül."
Nálunk azok egyből repültek a kukába, mivel nem tudhattuk mennyi ideig állt hűtés nélkül, így nem kockáztattunk hogy kétes minőségű árut adjunk el a vevőnek.
Így a sütemények, frisspultos áruk, tejtermék minden stb... amiről meggondolta magát a vevő hogy nem kell neki, és oda baszta valami full random helyre, mentek selejtbe, aztán a szemétbe.
25: Ez pozitív!
Sajnos nem mindenhol így van.
"Ti mind azt hiszitek hogy azért mert ott veszitek meg a boltba a szaros kis vizes zsemlétek meg tíz deka parizeretek, akkor már mindenhez is jogotok van."
Ezt így tanították neked a kereskedelmi iskolában vagy a tanfolyamon? Nem állítom hogy nincs aki így fogja fel, csak azért nem minden vevő ilyen. Most akkor a bolt végez szolgáltatást vagy én teszek szívességet azzal hogy ott vásárolok?
Hogy mennyi időt álltam sorban? Legutóbb a hentespult előtt egy jó fél órát, meg a kasszánál egy tíz percet. Ez ugye teljesen normális, ennek így kell lennie. Mert ha mondjuk egy helyett két ember szolgálna ki a részlegen vagy a kasszánál, akkor talán jobban haladna a sor. De nem. És még ez egyeseknek tetszik is. Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!