Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a boltban azt látják, hogy...

Ha a boltban azt látják, hogy hatalmas a sor és nem látni a végét, miért nem hajlandók nyitni még egy kasszát?

Figyelt kérdés
Ilyenkor vannak bizonyos összezörrenések a bolt személyzete és a vásárlók között, amit a bolt azzal hárít, hogy kevés az alkalmazott (no de mindig kevés lenne, ezt nem hinném, hogy valós kifogás), aztán vagy úgy marad, vagy pedig nagy kelletlenül beáll valaki kasszázni. Érdekes a boltok azon hozzáállása is, hogy ha ez nem tetszik, akkor lehet máshol vásárolni. Ez egyáltalán nem vevőbarát szemlélet. Tényleg a vásárlók a hibásak?
szept. 11. 11:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
69%

Miért ne lehetne valós kifogás, hogy tényleg kevés az alkalmazott?

Ha nem tetszik, akkor legközelebb ne menj oda, de ne bunkózz az ott dolgozókkal.

szept. 11. 11:54
 2/64 anonim ***** válasza:
90%

"no de mindig kevés lenne, ezt nem hinném, hogy valós kifogás"

Miért? Mi benne a hihetetlen?

Mi olyan hihetetlen abba hogy alig találnak ember a kasszára nettó 240ezer-ért hogy ott küzdjenek a sok hülye hőbörgő vevővel?

Dolgoztam kereskedelemben, láttam testközelből az egészet. A vevők sajnos elég nagy hányada primitív csürhe csőcselék.

szept. 11. 11:55
 3/64 A kérdező kommentje:
Szóval a vásárló a hibás hogy a pénzét akarja költeni. Aha. Értem, teljesen világos.
szept. 11. 11:58
 4/64 anonim ***** válasza:
27%

A vevők is gyökerek sokszor. Példa:

Állunk pl. 15-en egy sorban. Bemondják, hogy megnyitnak egy másik kasszát és tegyük fel, én állok a 8. helyen. Lehet, hogy én gondolkodom hülyén, de nálam alapvető, hogy aki előttem állt, az átengedem magam elé a másik kasszánál, nem pedig 15. vásárlóként rohanok, hogy én legyek az első a másik kasszánál. Figyelmesség, ennyi kéne az embereknek egymás iránt. Szerintem.

szept. 11. 11:59
 5/64 anonim ***** válasza:
50%
Neked üldözési mániád van.
szept. 11. 11:59
 6/64 anonim ***** válasza:
80%
Aggodalomra semmi ok, nemsokára két üzletlánc is bevezeti az okoskosarat, de majd amiatt is megy a hiszti, mint az önkiszolgáló kasszák miatt.
szept. 11. 12:00
 7/64 anonim ***** válasza:
71%

Semmi hihetetlen nincs abban, hogy sokszor vagy akár mindig hiányos a létszám, illetve felrakni egy kasszást nem megy csettintésre. Be kell jelentkezni, leszámolni a kasszát; mire ezzel végez, talán már nem is kell a plusz kasszás.

Van nekik elég bajuk, nem kell még a vevők bunkózása is. Álld ki a sort, túl fogod élni, ígérem.

szept. 11. 12:01
 8/64 anonim ***** válasza:
100%
Aki keres, mindig talál okot a hisztizésre.
 9/64 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem minden alkalmazottnak olyan a munkaköre, hogy beüljön a kasszába. A vásárlók meg "csak" időszakosan torlódnak fel, arra nem érné meg egész nap +1 kasszást tartani.

Arról meg, hogy nem vásárlóbarát a hozzáállás, ezek nagy üzletek, nekik igazából tényleg mindegy, ha elmegy pár vásárló, jön majd helyettük másik.

Vevői részről engem is nagyon bosszant ez. Egyrészt az önkiszolgáló kasszák részint megoldják ezt a problémát. Másrészt vannak olyan üzletek, ahol tényleg beállnak, ha olyan a helyzet, ilyen helyekre szívesebben is járok. És vannak olyan láncok, ahol ha 3 ember kóvályog az egész hodályban, akkor is sokat kell várni a kasszánál, na azokat meg igyekszem nagy ívben elkerülni...

10/64 A kérdező kommentje:
Vannak hülye vevők, meg hülye emberek, nem is kevesen, ez tény, csakhogy itt a bolt végez egy szolgáltatást, aminek talán minimális feltétele, hogy kiszolgálják a vevőt. Nem kell kedvesnek lenni a vevővel, ez nem elvárás, de az igen, hogy szolgálják ki, és ne kelljen hosszant időzni húsos pultnál meg kasszánál. Ja, ha nem tetszik akkor rendeljünk netről. Csak esetleg van, aki szereti látni is, hogy mit kap a pénzéért.
szept. 11. 12:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!