Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a boltban azt látják, hogy...

Ha a boltban azt látják, hogy hatalmas a sor és nem látni a végét, miért nem hajlandók nyitni még egy kasszát?

Figyelt kérdés
Ilyenkor vannak bizonyos összezörrenések a bolt személyzete és a vásárlók között, amit a bolt azzal hárít, hogy kevés az alkalmazott (no de mindig kevés lenne, ezt nem hinném, hogy valós kifogás), aztán vagy úgy marad, vagy pedig nagy kelletlenül beáll valaki kasszázni. Érdekes a boltok azon hozzáállása is, hogy ha ez nem tetszik, akkor lehet máshol vásárolni. Ez egyáltalán nem vevőbarát szemlélet. Tényleg a vásárlók a hibásak?
szept. 11. 11:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
93%

"Szóval a vásárló a hibás hogy a pénzét akarja költeni. Aha. Értem, teljesen világos."

Húú te mennyi ilyen primitív vásárlóval találkoztam még kereskedelembe dolgoztam. Ti mind azt hiszitek hogy azért mert ott veszitek meg a boltba a szaros kis vizes zsemlétek meg tíz deka parizeretek, akkor már mindenhez is jogotok van.

szept. 11. 12:03
 12/64 anonim ***** válasza:
79%
#3: nem lehetsz ilyen szánalmas.
szept. 11. 12:04
 13/64 anonim ***** válasza:
100%
Kiszolgálnak és azon az öt percen nem múlik semmi.
szept. 11. 12:04
 14/64 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokan vannak, akkor általában szoktak nyitni másik kasszát. Olyan nagyon hosszú ideig nem kellett várnom sose. Kivétel az ünnepnapok előtti napok, amikor megrohamozzák az üzleteket. Viszont amióta van önkiszolgáló pénztár, inkább odamegyek. Még mindig sokan nem merik, nem szeretik használni, így ott gyorsabban végzek.
szept. 11. 12:05
 15/64 anonim ***** válasza:
100%
A másik ilyen nagy kedvencem volt, mikor off szezonos cucc utolsó kiállítási darabja kint van, árrésvesztéssel kb a piaci ár 1/3-áért, csak vigye már el valaki, mert kéne a helye a következő szezon árújának, aztán még jön a söpredék cigánykodni, hogy hát ez bemutató darab nincs rá valami kedvezmény. ..
szept. 11. 12:05
 16/64 anonim ***** válasza:
100%
Élelmiszerboltban azért ez általában meg van oldva. Ami miatt pl. dm-be nem járok jó ideje, mert ott folyton várni kell, hogy valaki beüljön a kasszába és persze húzza a száját, mert pont árut pakol, amit megértek, de nem én tehetek róla, hogy neki több munkakört kell csinálnia egy emberként.
szept. 11. 12:06
 17/64 anonim ***** válasza:
88%

"aminek talán minimális feltétele, hogy kiszolgálják a vevőt"

Ki is szolgálják, mert ha beállsz a sorba, akkor előbb-utóbb sorra is kerülsz.

Csak vannak, akik azt képzelik, hogy ők fújják a passzátszelet és nekik mindig mindenhol elsőbbségük van, előlük mindenki álljon félre, nekik soha semmire ne kelljen várniuk, nekik senkihez ne kelljen alkalmazkodniuk.

Ismerem a fajtádat az utakról, a közlekedésből! Ott is csináljátok a feszkót!

18/64 anonim ***** válasza:
73%
Ha nekem nem tetszik a sor, kosár lerak és vásárlás nélkül kisétálok. Így nem idegesítem magam, a boltnak meg bevételkiesés. Ezzel nem csak én teszek így, egyszer akkora sorok voltak, hogy sorba mentek ki az emberek a bejáraton. Ki tudja, lehet egyesek még zsebre is vágtak valamit, el tudom képzelni.
 19/64 A kérdező kommentje:
Én csak azt az igenis valós problémát feszegettem, hogy sokszor miért nem működik rendesen a kiszolgálás, se a boltosok modorát, semmi egyebet nem kifogásoltam, de itt egyesek mindjárt elkezdtek bunkózni meg üldözési mániáról értekezni. Ti nem veszitek észre, szerintetek nem létező jelenség, amit kifogásolni merészeltem?
szept. 11. 12:07
 20/64 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mennyit kell állnod a sorban? 3 percet? 5 percet? 10 percet? Szerintem kibírod...
szept. 11. 12:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!