Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan ne fogjam fel börtönnek...

Hogyan ne fogjam fel börtönnek a munkahelyet?

Figyelt kérdés

Tele vagyok energiával kémiával meg ezek, annyira el tudnám kepzelni hogy szép nyári napokat pasikkal töltök kocsi zene bandázás strand sztorik, menni utazni mindenhova, vagy inni is kicsit, ehelyett bent rohadok minden nap mint vmi apácazárdában nők közt, hozni kell az ügyes okos formát, "takarni" hogy nő is vagyok(semmi szexizés, affektálás, idióta röhögés, hanem hivatalosan állva komolyabb beszélgetések, small talk udvariasság, egesz nap ülni a gép előtt, stb.)

De mégha lenne értelme mert mondjuk életeket mentek, éhezőknek adok segítséget, vagy munkát embereknek családoknak, vagy lakhatást, fejlesztések, bármi, de nem, kisfogaskerék vagyok, azert mennek el az éveim, évtizedeim, hogy pl be legyen iktatva egy számla, módosítva legyen pár szerződés, el legyenek számolva a kiküldetések, egyezzen a leltár a valosággal.

Magyarán azert rohadok bent az egész életemben hogy pl beírjam excelbe hogy megtett km x. Üzemanyag koltség y.

Meg ilyenek.

(Nyilván másik melot nem találok ill. Örülök ha egyáltalán talalok munkát, ne ez a része érdekel, hanem hogy viseljem azt el ha minden nap ugy jövök be dolgozni hogy annyira nem is kéne leélnem az életem annyira máshol kéne lennem, hanem pasikkal a kocsiban és húzni el bàrhova.

(Hétvégèken gyerekre vigyázok az kiesett)

Elrepülnek úgy az évek, évtizedek, hogy visszatekintve azt látom csak magamrol hogy leültem az egész életem egy monitor előtt.

Elnézem néha a munkatársakat ők olyan jól nyugodtan jókedvvel lelkiismeretesen dolgoznak minden nap, mintha nem is gondolkodnának, pötyögik a gépen a számlákat, intézik a céges dolgokat, teljesen be vannak olvadva ebbe a "mátrixba", mint valami AI-k, robotok komolyan.

Leülnek reggel és már szakmai beszélgetések mennek sőt ez jellemző 98%-ban, túlórának csúsztatnak, tisztára meg vannak "hipnotizálva." Nincs "lázadás".

Én meg lesek ki az ablakon hogy kint süt a nap, de nem mehetek ki, már csak rácsok hiányoznak az ablakról hogy teljes legyen az összkép..

#börtön #kommunista munka #napkeltétől napestig robot
szept. 6. 08:10
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

*mikor elkezdtem dolgozni.

Nem egy kapcsolatomban komolyan ez tesz be mikor en elmegyek dolgozni..vicc.

szept. 6. 19:57
 52/59 anonim ***** válasza:
100%
Eddig azert tudtal igy elni mert eltartottak a szüleid (vagy a pasid). Most mi lenne az elkepzeles ki finanszirozza mindezt neked?
szept. 6. 19:58
 53/59 A kérdező kommentje:

A pasik 2 perc alatt tele vannak pénzzel. Egy telefon es már el is van minden intézve.

És a szuleim meg az eltartás? Bakker egyikre se számithattam.

Mikor kulföldön keveredtem zűrökbe, a rendőrségen megengedték hogy telefonáljak. Felhívtam anyát. "Hát lányom csinálj amit akarsz, intézd el te kerültél bele."(meg eleve is minek mentem ki ugye. Merthát éljek meg egyedul.)

Na meg itthon is ami ment.

Az is nagy volt mikor mondtam a pasiknak éhes vagyok erre bevittek kajálni oke fizetni kéne es akkor derült ki, hogy nem volt pénz senkinél🤣

2 perces pánik. Aztán a pasik már intézték is. Problem solved.

Nem kellett ide vmi sugardaddy se soha.

Meg elvoltunk egy betonplaccon is, skateparkban is, bárhol bármikor.

szept. 6. 20:10
 54/59 anonim ***** válasza:
74%

Pedig anyadeknak kéne etetni meg kihuzni a szarból ha a fiukaid épp nem

Ja nem

szept. 7. 11:19
 55/59 A kérdező kommentje:

Mindenesetre a baráomnak is es minden pasinak is az anyja mindent megad nekik. Ha akarnak otthon laknak otthon esznek ha nem akkor mennek, hívják őket, engem is elfogadnak.

Csak az én anyám más a többihez képest. Nem panaszkodás ugyan de olyan is volt hogy a barátom anyja húzott ki a sz.rbol és nem az enyém.

szept. 7. 18:31
 56/59 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon sokan valnak szulove, akiknek abszolut nem kellene.. valszeg a te anyad is ilyen..
szept. 7. 20:26
 57/59 A kérdező kommentje:

Mist ugy érzem szinte a főnököm az új anyám. Az is ugyanolyan gyökér, de azért odateszi magát ha neki is érdeke vmi akkor képes csapatban is működni, de detto mennek a fenyegetései kontrollmániája kv-z is magában.

Valojában volt is egy anyám meg lett is egy új is a mostani munkahelyemen. 🤣

szept. 7. 20:55
 58/59 anonim ***** válasza:
Ugyanez:))
nov. 4. 13:59
 59/59 anonim ***** válasza:

Ha a bezártság a bajod, akkor miért nem végzel el el rendészeti sulit és leszel magánnyomozó?

Ahhoz hülye vagy?

nov. 4. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!