Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan ne fogjam fel börtönnek...

Hogyan ne fogjam fel börtönnek a munkahelyet?

Figyelt kérdés

Tele vagyok energiával kémiával meg ezek, annyira el tudnám kepzelni hogy szép nyári napokat pasikkal töltök kocsi zene bandázás strand sztorik, menni utazni mindenhova, vagy inni is kicsit, ehelyett bent rohadok minden nap mint vmi apácazárdában nők közt, hozni kell az ügyes okos formát, "takarni" hogy nő is vagyok(semmi szexizés, affektálás, idióta röhögés, hanem hivatalosan állva komolyabb beszélgetések, small talk udvariasság, egesz nap ülni a gép előtt, stb.)

De mégha lenne értelme mert mondjuk életeket mentek, éhezőknek adok segítséget, vagy munkát embereknek családoknak, vagy lakhatást, fejlesztések, bármi, de nem, kisfogaskerék vagyok, azert mennek el az éveim, évtizedeim, hogy pl be legyen iktatva egy számla, módosítva legyen pár szerződés, el legyenek számolva a kiküldetések, egyezzen a leltár a valosággal.

Magyarán azert rohadok bent az egész életemben hogy pl beírjam excelbe hogy megtett km x. Üzemanyag koltség y.

Meg ilyenek.

(Nyilván másik melot nem találok ill. Örülök ha egyáltalán talalok munkát, ne ez a része érdekel, hanem hogy viseljem azt el ha minden nap ugy jövök be dolgozni hogy annyira nem is kéne leélnem az életem annyira máshol kéne lennem, hanem pasikkal a kocsiban és húzni el bàrhova.

(Hétvégèken gyerekre vigyázok az kiesett)

Elrepülnek úgy az évek, évtizedek, hogy visszatekintve azt látom csak magamrol hogy leültem az egész életem egy monitor előtt.

Elnézem néha a munkatársakat ők olyan jól nyugodtan jókedvvel lelkiismeretesen dolgoznak minden nap, mintha nem is gondolkodnának, pötyögik a gépen a számlákat, intézik a céges dolgokat, teljesen be vannak olvadva ebbe a "mátrixba", mint valami AI-k, robotok komolyan.

Leülnek reggel és már szakmai beszélgetések mennek sőt ez jellemző 98%-ban, túlórának csúsztatnak, tisztára meg vannak "hipnotizálva." Nincs "lázadás".

Én meg lesek ki az ablakon hogy kint süt a nap, de nem mehetek ki, már csak rácsok hiányoznak az ablakról hogy teljes legyen az összkép..

#börtön #kommunista munka #napkeltétől napestig robot
szept. 6. 08:10
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:

Szeretem a munkám. Értelmét nem làtom csak hogy ezzel menjen el az életem. Plusz inkább mennék pasikkal csavarogni mint az hogy bepötyögjek egy jegyzőkönyvet.

Elobbi örök elmény,utóbbiért pedig megszületni is felesleges volt.

En nem értem bakker hogy nem lehet azt erteni hogy az ha vminek nincs értelme elcseszni valamire egy életet, az nem azt jelenti hogy nem szereti az ember!

B+ mit lehet azon nem szeretni hogy leütök egy billentyűt? Bakker en nem érzelmekkel dolgozom hogy szerelmes vagyok a monitorba vagy utálom a monitort.

Feladat elvégzem pipa. Semmiféle ellenérzéseim nincsenek!

Csak az hogy ennél jobb dolgom is lenne 80 évre mint ez!

Meg minek adsz ertelmetlen tanácsot? Ez a mondj fel aztán halj éhen tipusut?

szept. 6. 11:30
 32/59 anonim ***** válasza:
80%
Kisanyám, szedj valami nyugtatót, hogy meg tudj ülni a valagadon...
szept. 6. 11:33
 33/59 anonim ***** válasza:
100%

Üdv a felnőtt világban. Már nincs egész nyáron vakáció meg csavargás.

Ha fel tudsz szedni egy gazdag hapsit, aki mellett nem kell dolgoznod, meg utazgattok, akkor nyertél. Ha nem, akkor sajnos marad ez.

szept. 6. 11:39
 34/59 A kérdező kommentje:
Ugy érzem beteg a társafalom vagy a rendszer. És nekem beteg emberekhez tarsadalomba kéne lenyugratóznom magam.
szept. 6. 11:47
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne beteg a társadalom? Mert dolgozni kell a fizetésért?
szept. 6. 11:47
 36/59 A kérdező kommentje:

Most szerinted volt értelme a kérdésednek?

A napi 9-10 óra(plusz ki bejárási idő) a beteg mikor hazaerve az megy hogy vegre eszel alszol hogy aztan másnap kezdd ujra. Es ezzel elment 80 éved. (Kulönben haljá' éhen ha nem tetszik) es ez bejön mindenkinek, nem lázad senki.

1 nap 24 óra.

Ez a 24 elmegy munkával meg hogy regenerálódsz a másnapi munkához. Tehát a szabadidőt is a munka határozza meg.

És ugy mennek el évtizedek de az élet is hogy amúgy nem is éltél.

Visszaketintve ha felgyorsitva le kéne pörgetni magam ill az életet csak azt látnám hogy a monitor elott ülök. Annyira kevés a többi más hogy azok csak képvillanások lennének.

szept. 6. 11:55
 37/59 A kérdező kommentje:
szept. 6. 11:58
 38/59 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a te kérdésednek nem volt értelme. Már ha elmúltál már 12.

Az én napom nem úgy megy el, hogy melóból haza, kidőlök alszom hogy túléljem a másnapi munkáig.

Valamit nem jól csinálsz.

Gondolom családod sincs még nyilván, mert akkor nem tudnál hazamenni és eldőlni.

Én attól még élek IS, hogy dolgozni kell.

Nem lázad senki. Lázadhatsz, csak valóban éhenhalsz. Kinek kéne biztosítania a kellemes ingyen utazgatást, hogy ne kelljen ezt csinálni?

szept. 6. 11:58
 39/59 A kérdező kommentje:

De en latom a munkatársaim is. Hazamennek es az a legtobb minden az életukben hogy mit főzzön vacsorára vagy a családfenntartás vagy a háztartás vagy edzés sz.rás.

Hagyjuk már, hogy ez az élet. Illetve nekem ez nem élet. Nem szabadidő. Regenerálodás csak.

Meg eddig is elvoltam pasikkal mig nem itt rohadtam bent.

Most meg az megy. Nem tudok menni dolgozom. Munka utan nem jo. Hetvégén nekem nem jo.

Az osszes pasi akiket látok hallok tapasztalok csak a kollegák es nem akarok kínomban már rájuk fanyalodni.

szept. 6. 12:10
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasik dolog nagyon beragadt nálad.
szept. 6. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!