Mennyit lehet eltűrni egy munkahelyen?
Ezt nem lehet kompenzálni. Ha valaki egyszeris gyomorforgató módon tahó veled, ott kell hagyni, ha van a környéken még más munkalehetőség is
Akitől már fizikailag vagy rosszul,hogy szószerint hányingered van tőle, öklendezel, gombóc van a torkodban, aki már fizikai rosszullétes érzeteket produkál,akkor onnan el kell menni. a lelked jelez a testeden keresztül, hogy nem vagy jó helyen.
Nem vagy senkinek se a boxzsákja, sem a lábtörlője,hogy megtaposson-és belédtörölje a mocskát.
Onnan el kell húzni,ha van rá lehetőséged,mielőtt belebetegszel fizikailag.
Én fejest ugrottam a semmibe gyorsan, próbaidő vége előtt 1-2 nappal, nehogy csapdábaessek-és le kelljen tölteni a felmondási időt. Olyan vállalhatatlan az a főnök, hogy úgy voltam, inkább éhenhalok, minthogy neki dolgozzak; ő rosszabb, mint a halál. Többre tartom magam,minthogy rendszeresen hagyjam magam megalázni. Én nem ezt érdemlem, úgyhogy nézhet másik munkaerő után.
*+nincs az a pénz,amiért szabad hagyni,hogy megalázzanak.
tiszteld+szeresd magad annyira,hogy nem hagyod magadat bántani.
-Ha nem főnök az illető,hanem egyéb kolléga,be kell panaszolni a főnöknek,hátha történik valami
-vagy pl helyeztesd át magad,ha van rá lehetőség
-ha semmi nem lesz jobb,lépsz te.
Ideg gyenge az biztos , csak nem értem ezt miért nem kezelteti.
Folyton fenyegetőzik, mert neki épp rossz napja van,csak néha sok, és legszívesebben vissza szólnék, de akkor azonnal kirug..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!