Az miért van hogy egyes emberek a munkahelyeden köszönnek neked,az utcán meg még a fejüket is lefordítják hogy ne kelljen köszönni?
Figyelt kérdés
Csak számomra bunkó az ilyesfajta viselkedés? Nekem legalább 5 ilyen kollégám van sajnos. Hogy az utcán elmegy mellettem aztán még ő kérdezi hogy munkába hogy mi a bajom vele.aug. 11. 07:49
1/7 A kérdező kommentje:
Elfordítják azt akartam írni.
aug. 11. 07:50
4/7 anonim válasza:
Mifelénk azt mondják az ilyen emberekre, hogy "flúgosak" egy kicsit. (Bolondok.) Keresztanyám is ilyen. Egyik nap hatalmas örömmel, kitörő szeretettel jön felém, széles vigyorral köszön, örömmel üdvözöl és ölelget, másik nap meg elfordítja a fejét, ha meglát az utcán. Attól függ, milyen bugyi van rajra aznap éppen. De nem velem van a baja, mindenkivel ezt csinálja. Éppen milyen lábbal kelt fel reggel. Flúgos egy kicsikét. Ne keress rá épértelmű magyarázatot, mert nincsen. "A hiba a rendszerben van", nem benned. :)
6/7 anonim válasza:
Másokkal is így viselkednek? Munkában szoktatok beszélgetni, vagy csak köszöntök egymásnak?
7/7 anonim válasza:
Ez is csak egy munkahelyi kötelesség. Ha nem a munkahelyen vagy nem kell betartani. Azok nem barátok hanem munkarársak, és ha épp nem dolgozol..
De az is ciki ha jó társaságban vagy és rádköszön egy hajléktalannak kinéző egyén hogy "Szevasz Petikém!" Aztán magyarázkodhatsz hogy ő csak egy takarító ahol te igazgató vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!