Nem becsulnek meg a munkahelyemen. mit csinaljk?
sziasztok lehet hogy ossze-vissza lesz az egesz de nagyon merges vagyok.
diakmunkas vagyok, minimum ket nap szabadnapot kene adniuk. nekem eleg lenne heti egy is. mikor ezt szova tettem a fonok forgatta a szemet es azt mondta hogy “hat de te egezs heten jonni szoktal”
igen ez a problema. ket napja egy orat se aludtam mert folyamatosan ezzel kell foglalkoznom,16 orat ledolgoztattak velem. 2x tobbet dolgozom mint kellene. en vagyok ott az egyetlen diakmunkas es a munkatarsaim 40 ev koruli felnott emberek, megis nem csak a sajat munkamat vegzem el hanem az oveket is ki kell javitanom, mert annyira életképtelenek hogy egy egyszerű dolgot nem tudnak elvegezni. úgy beszelnek velem mint a kutyával. ha CSAK a saját feladataimat végzem el es a pluszt nem akkor en vagyok lebaszva idezem” nem a megjelenes a lenyeg”
ugy erzem megszakadok, kidolgozom a belemet es 1 nap szabadsagot se kapok. gondoltam ra hogy szolok az iskolaszovetkezetnek. van egy kollegam akivel jo a viszonyom azt mondta ha en felmondok akkor a helynek vege ugyanis en csinalok majdnem mindent es ha en elmegyek nem igazan tudnak potolni, szoval nem ertem ezert se hogy miert csinaljak ezt velem. dühös vagyok
4#nek igaza van hiaba pontoztatok le!
Külföldön dolgoztam, tudom mit beszélek:
Magyarországon nincs megbecsülés! Ahoz képest főleg nincs.
Büdös rosszindulatú a legtöbbje, hierarhia van , a fentiek :Isteneknek kepzelik magukat pedig rosszabbak az allatoknál
"ha en felmondok akkor a helynek vege ugyanis en csinalok majdnem mindent es ha en elmegyek nem igazan tudnak potolni".
Ezzel te ne foglalkozz. Ha elmész úgyis meg fogják valahogy oldani. Ha pedig nem, az nem a te dolgod.
Ha diákmunka minden nap, akkor úgyis pár nap múlva vége. Teljesen okafogyott a kérdésed.
Legközelebb ilyen helyzetben ne hagyd magad. Ami jár, az jár. Ha a főnök nem adja ki a jogszabály által biztosított szabadnapodat, kezdj el ordítani vele, akkor vagy kirúg, vagy rájön, hogy téged se tud lábtörlőnek használni. Ha kirúg, semmiképp se sajnáld. Ennél csak jobbat találhatsz.
persze, kifizetik
most elment egy lany a cegtol mert neki ez a munka sok. ket hetet volt. attol felek hogy megtobb feladat harul ram emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!