Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szólnátok munkahelyen ha a...

Szólnátok munkahelyen ha a munkatársak lógnának a munkából a te károdra?

Figyelt kérdés
Fizikai munkát végzek diákmelóban és munkatársak akik szintén diákok, rendszeresen lógnak szünetben, 20 perc szünet jár elvileg de simán ellógják és kitolják 1 órára vagy többre, eleinte nem értettem hova tűnik mindenki, aztán 2-3. napon rájöttem, 5-6-an összebeszélve, elbújnak az öltözőben. Amúgy totál leszarnám de a gond, hogy engem csesznek le, hogy miért halad ilyen lassan a munka, vagy amikor fél óránként félreállok inni rögtön belémkötnek, hogy helyettem dolgoznak mások.
aug. 27. 05:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
elmondanám amikor baxtat a főnök, hogy menjen és keresse meg azokat, akik a faxukat vakarják. ha nem szedné rendbe őket, lassabban dolgoznék, vagy felmondanék
aug. 27. 05:50
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy szólnék! Ha ilyesmi volt, én mindig szóltam a főnöknek róla.
aug. 27. 05:51
 3/14 kürtőskalácska ***** válasza:
91%
Én is szóltam hogy ha megnézni a saját dolgommal remekül haladok a többi miatt állunk még itt.
aug. 27. 06:25
 4/14 anonim ***** válasza:
28%

Kizárólag a magam érdekét nézem, mivel egy önző ember vagyok.

Tehát, hogy elmondanám-e, az attól függ, hogy én hogy jövök ki belőle.

Egyébként ha úgy alakul, ki is rúgatnám, engem aztán nem érdekel a munkatárs.

aug. 27. 06:38
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
És mi van akkor, ha a többiek ugyanezt gondolják rólad?
aug. 27. 06:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Biztos van biztonsági kamerafelvétel amin látni ki mikor és mikor nem volt lent a dolgozó területen. Én az étkezőben vagy kint ahol levegőzni lehet vagyok szünet alatt, azt valószínűleg látni is. Meg az feltűnő is lenne egy idő után. Az öltözőben nyílván nincs ezért is logikus, hogy ott vannak.
aug. 27. 07:24
 7/14 anonim ***** válasza:
21%
Csakhogy a biztonsági kamerák nem erre vannak, munkahelyen igen szigorú szabályai, előírásai vannak a használatának. Pont arra amit te szeretnél, qrvára nem használhatóak.
aug. 27. 07:27
 8/14 anonim ***** válasza:
32%

"Biztos van biztonsági kamerafelvétel amin látni ki mikor és mikor nem volt lent a dolgozó területen"

Igen, csakhogy azt nem nézegethetik ilyen célből. Annak a felvételei kizárólag személy- és vagyonvédelmi okokat szolgálhatnak, nem figyelhetik vele a dolgozó munkájának intenzitását.

aug. 27. 07:39
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez esetben ott van az amikor más részen dolgozóknak kell segíteni, ők biztos emlékeznek kik voltak ott abból a néhány ember közül. De ha nem akkor szünet lejárata után lehet mondani hol lógnak a többiek. Tökmindegy mit gondolnak, ha én ténylegesen lent voltam, különben ugyanott tartott volna a munka.
aug. 27. 08:08
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
Én személy szerint nem vagyok spicli, de hülye sem, hogy más faßverése miatt szívjak. Szólj a főnöknek, ne legyél a többiek csicskája, mert ők lusták dolgozni.
aug. 27. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!