Megvagytok elégedve a munkahelyetek légkörével ? Jól viszonyulnak hozzátok a vezetők, munkatársak ?
Nem. A főnököm megbánta, hogy felvett, de nem tud kirúgni, mert az ügyfelek bírnak, és sokan kifejezetten engem keresnek. A másik főnökeim közül az egyiket láttam csak, a 4 év alatt, 5-6 percre. A fizu is vacak.
- De lehet dugni fiatal csajokat.
- Ha kész a meló, azt csinálsz amit akarsz.
- Ingyen van a TV, kaja, pia, fogorvos, és a céges kocsi hoz-visz haza.
Megvagytok elégedve a munkahelyetek légkörével ?
Részben
Jól viszonyulnak hozzátok a vezetők, munkatársak ?
Igen
A munkahelyem a szobám, a főnököm én vagyok. Meg vagyok elégedve, bár néha sokat várok el magamtól..
(Lepontozhattok, megértem)
Nem vagyok megelégedve. Válogatás nélkül veszik fel irodai munkára az inkompetens, gép előtt ülni gyűlölő embereket. És elvárják tőlünk, hogy tanítsuk meg nekik azt, amit se a szüleik, se az iskola nem tudott.
Vezetők sz@rnak ránk ez ügyben, csak az érdekli őket, hogy miért csúszunk a melóval, mert így nem lesz meg a bónuszuk.
Irodai meló, mégis percre pontosan el vagyunk számolva. Ha valaki 5 percet odafordul a másikhoz és beszélgetni akar, már jön az email, hogy a munkával foglalkozzon.
Az, hogy te nem érted, amit a 4-es ír, az nem az ő hibája, hanem a tiéd. Biztos irigyled őt, mert ő vállalkozó és úgy osztja be az idejét, ahogy akarja, te pedig gondolom egy gyárban 4 műszakban robotolsz pl.
#7: Majdnem sikerült beszólni, csak mégsem...
A munkahely a vállalkozása, nem a szobája, a főnőke meg a vevője. Tényleg nem bonyolult.
Meg vagytok elégedve!
Nem "megvagytok".
Kirúgnék mindenkit, aki ennyire nem tud helyesen írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!