Szólnátok munkahelyen ha a munkatársak lógnának a munkából a te károdra?
Figyelt kérdés
Fizikai munkát végzek diákmelóban és munkatársak akik szintén diákok, rendszeresen lógnak szünetben, 20 perc szünet jár elvileg de simán ellógják és kitolják 1 órára vagy többre, eleinte nem értettem hova tűnik mindenki, aztán 2-3. napon rájöttem, 5-6-an összebeszélve, elbújnak az öltözőben. Amúgy totál leszarnám de a gond, hogy engem csesznek le, hogy miért halad ilyen lassan a munka, vagy amikor fél óránként félreállok inni rögtön belémkötnek, hogy helyettem dolgoznak mások.aug. 27. 05:47
11/14 anonim válasza:
hat en vegeznem a dolgomat, a tobbi aki log az meg a sajat kovetkezmenyuk. en megmondom hogy ez tortent amikor dolgoztam mit csinaltak aztan az az o felelosseguk nem az enyem, csesszek le ot/oket. punk tum
12/14 anonim válasza:
Ha legközelebb is téged hibáztatnak a lassú munkavégzésért, szerintem is mondd meg, hogy nem te vagy az, aki felszívódik 1 órára.
Nagyon nem fair, hogy a többivel ellentétben, becsületesen dolgozol, aztán még te kapod az ívet..
13/14 anonim válasza:
Én ilyen esetben azt csináltam, hogy készítettem egy táblázatot (ketten voltunk egy irodában) és felírtam, hogy melyik projektet ki csinálta meg. A táblázat eredménye azt lett, hogy a munkák 90%-át én csináltam, nagyjából fele annyi fizetésért, mint a kollegina, csak mert ő már 10 éve a cégnél volt és úgy gondolta, hogy a kis hülye majd úgyis megcsinálja a munkákat, ő meg lébecolhat, plázázhat, pasizhat munkaidőben. Ideig-óráig tűrtem, de aztán elszakadt a cérna és borítottam. Mikor letettem a táblázatot a főnökeim elé, azonnal fizetésemelést ajánlottak, többet is, mint amennyit én kértem. Kollegina pedig magától felmondott, mert közölték vele, hogy dolgozni kell és nem bírta a terhelést.
14/14 anonim válasza:
Nálunk ez van, de nem feltétlen fizikai munka: mivel nem érdekli a főnököt semmi ilyesmi, nem is vagyunk közel egy főnök előtt sem, így nálunk sajna mindennaposak ez: nem is lenne kinek jelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!