Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak ha semmi tisztel...

Mit csináljak ha semmi tiszteletet nem kapok munkahelyen?

Figyelt kérdés

Pl ha céges ugyben telefonálok akár jogászokkal, igazgatokkal képesek belepofázni es tegyem le azonnal és mindezt vmi bagatell piti dolog miatt pl mert van olyan feladat hogy írjam össze a céges sim kártyákat.

Ez az ig.helyettes es csopvez is.(miattuk már a kollegák is kezdenek ugy beszélni velem mint a kutyával vagy egy hülyével.(persze nem mind de a mag akik nekik nyalnak, teljesen mobbingolnak miattuk.)

Bezzeg ha ők vannak telefonban duguljak el és várjak álljak lessek.

Volt hogy a határidős munkámat nem engedték csinálni olyan alapon hogy nehogy én mondjam már meg mit csinálok mit nem es más feladatokkal bíztak meg. Amiert kicsúsztam igy a határidőből abbol meg botrány lett(lebombázta őket a felettes szerv) es azt is rajtam akarták leverni utólag is, hogy miattam, mert nem csináltam.

Vagy pl bent vagyok a csopveznél mondtam mehet a szerzodes aláiratásra nézze át de dátumokat még pontositani kell, de ekozben bejott másik kollega belebeszélt, engem kizavartak, a dátumok nem lettek módosítva, abbol megint botrány lett, és megint rámkenték mint hibát!

Beleszólnam abba hogy nem tarthatok szunetet nem ebédelhetek(a gépnél kajálok), boltba se akarnak soha kiengedni, mikozben ez nem gyár minden más kollega akkor eszik kávézik a konyhában amikor akar, vagy kiszalad boltba, vagy telephelyekre, ez nem fix munkahely ilyen tekintetben, de engem számonkérnek kontrollálnak dirigálnak megtiltanak szüneteket is, már ekkor felemeltem a hangom is hogy márpedig törvény szerint is jár a dolgozónak szünet! Akkor addig eldugultak de továbbra is marad hogy hogy azt lesik mikor hol vagyok a helyemen vagyok e, köteles lennék telephelyekre is kimenni és nem engednek ki!

Nem találok másik munkát!! Ebbe bele se kezdjünk.

Mit csinaljak ha teljesen fejemre vannak nőve és ráadásul többen is összefogva a mobbingban?

Akikkel elvagyok minden jó azok nem is mernek ebbe belefolyni, igaz szóltak már fel mellettem, dehát nem akarnak bajt ők se maguknak.

aug. 25. 14:18
 1/3 A kérdező kommentje:

Meg ha van egy ötletem arra olyan választ kapok(igazgató), hogy "jaj ne kavarjál már." Mikozben így nagyban alámentünk a keretnek azzal hogy nem hallgat meg nem tudtam képviselni a telephelyek kérését igényeit, a munkámat végezni.

Nála nagyban jellemző ez hogy nem hallgat meg.

aug. 25. 14:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezt meg a csopvez is látja hogy erősen keretelcsúszásunk is van már meg így csak mert nem lehetett hangom.

Stb stb stb stb.

Ebben élek.

És semmiféle jogi vagy HR vagy bármilyen segitségem sincs.

aug. 25. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Mérgező közegből pedig igenis muszáj elmenni, olyan nincs, hogy nem találsz másik helyet...ráadásul szellemi területen dolgozol, akkor több lehetőség rendelkezésre áll...nehéz megszokott környezetből kiszakadni, újra beilleszkedni, de szükséges
aug. 27. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!