Hogyan kell a tiszteletet kiérdemelni egy munkahelyen? 3,5 év nem elég hogy normálisan viselkedsz, dolgozol lelkesen stb,?
Ez egy érdekes kérdés. Szinte biztos vagyok benne, hogy az, hogy normálisan viselkedsz és lelkesen dolgozol önmagában kevés.
Két éve dolgozom a munkahelyemen és úgy érzem azzal, hogy én fiatal vagyok, ráadásul nő, szinte alapból lecsúsztam arról, hogy tiszteljenek. Azt megfigyeltem viszont, hogy sokkal jobban tisztelik a többiek azokat a kollégákat, akik távolság tartóbbak mindenkivel. Bár én sem vagyok a haverkodós típus, de az én esetem más. Kíváncsi vagyok a többi válaszoló mit gondol.
Fél éve dolgozok a cégnél. Nem akarok hazabeszélni de az átlag melóshoz képest minimum dupla hasznot termelek. Ezért ennyi idő alatt sikerült elérnem hogy hozzám igazítsák a többieket, és sokszor még a cég is igazodik ha megkérem őket.
Persze ez nem volt mindig így. De hogyha úgy érzed máshol jobb lehetőséged van akkor válts. Addig meg képezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!