Felmondjak ezután a munkahelyen vagy leszarjam?
Ahol akkora tróger mindenki, hogy ezt így ennyivel elnézik, felesleges lenne felmondani.
Máshol nem tolerálják a drogosokat, lapíts itt, amíg tudsz
Nem te vagy az első, és az utolsó sem. Többet nem csinálsz ilyet, és ennyi. Tudod, hány emberrel fordul elő vagy ez, vagy az, hogy saturászegen meggyőzi magát, hogy ha alszik két órát, akkor kimegy belőle, hiszen az már egy másik nap? Meg beszélhetnénk azokról is, akik a karácsonyi buli után laposkúszásban közlekednek a folyosón, mert nem is emlékeznek rá, mit műveltek.
Az emberek hoznak rossz döntéseket, más is, nem csak te. Pár nap, és elfelejti mindenki, lesz új beszédtéma.
Szerintem is jól kommunikálhattad le a dolgokat, meg nagyon pozitív reakcióval volt rá a vezető is.
Lehet, hogy páran emlékezni fognak rá, azonban biztos vagyok abban, hogy x napon belül történni fog valami más is, és onnantól meg az lesz majd a téma. Szóval ne aggódj miatta.
Rendesek voltak veled a többiek azóta?
Igen, azóta mentem dolgozni, semmi beszólás, semmi lenézés, semmi változás a részükről felém, a téma fel sem kerül, minden olyan mint előtte. Látják hogy rendesen dolgozom szorgalmasan, több ilyen úgysem lesz.
Meg most így belegondolva szerintem ennyire senki nem foglalkozik a másikkal, mindenkinek megvan a saját problemaja, elete.
..Megtortent, elmúlt, nem jelentős a dolog
Ti is így gondoljátok/gondolnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!