Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felmondjak ezután a munkahelye...

Felmondjak ezután a munkahelyen vagy leszarjam?

Figyelt kérdés
egyik nap én hülye szívtam munka előtt. Soha nem csináltam ilyet, ez volt az első és utolsó. Meg is lett az eredménye, ross,ul lettem, bepánikoltam és elképzeltem hogy mindenki tudja hogy én szívtam és erről beszélnek, de ez közbe csak az agyszüleményem volt. Így végül elárultam magam egy pár embernek ott és bevallottam hogy szívtam. Pont ott volt a vezető is, vele is beszéltem és ő is nagyon megértően reagált és mondta hogy nemfog kirugni emiatt ne féljek. Nagyon megbántam..nagyon szégyellem magam..visszamenjek ezek után szerintetek vagy mondjak fel?
aug. 26. 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem menj vissza. Ha megértőek voltak, nem fognak ezért piszkálni. Tanultál belőle, munkaidő előtt többet ne csinálj ilyet. (mondjuk azon kívül sem egészséges). Vagy beszélj a vezetővel, és dönts annak függvényében, hogy hogy áll hozzád.
aug. 26. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
24%

Ahol akkora tróger mindenki, hogy ezt így ennyivel elnézik, felesleges lenne felmondani.

Máshol nem tolerálják a drogosokat, lapíts itt, amíg tudsz

aug. 26. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Manapsag nagyon sok ember hasznal vmit (nalunk min 80%, mint ahogy vendeglatasba kb mindenhol) es hat meg mindig egeszsegesebb egy spangli mint barmi mas (pia, szintetika)
aug. 26. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A vezető reakciójából ítélve nincs mitől tartanod. Menj vissza nyugodtan, egész biztos nem te vagy az egyetlen a munkahelyen, aki kipróbálta, vagy ha nem ezt, akkor volt már mattrészeg stb. Munka előtt ne csinálj többé ilyet (máskor sem jó) és ennyi.
aug. 26. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy az első, és az utolsó sem. Többet nem csinálsz ilyet, és ennyi. Tudod, hány emberrel fordul elő vagy ez, vagy az, hogy saturászegen meggyőzi magát, hogy ha alszik két órát, akkor kimegy belőle, hiszen az már egy másik nap? Meg beszélhetnénk azokról is, akik a karácsonyi buli után laposkúszásban közlekednek a folyosón, mert nem is emlékeznek rá, mit műveltek.

Az emberek hoznak rossz döntéseket, más is, nem csak te. Pár nap, és elfelejti mindenki, lesz új beszédtéma.

aug. 26. 16:25
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..ez oké, nem rugnak ki, viszont tényleg krva gáz így bemenni..úgy érzem, ezután mindenki engem fog kinézni magának. Mondjuk ha basztatni fognak, kiállok magamért de magukba biztos meglesz a véleménye rólam..
aug. 26. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Pár napot adj a dolognak, addigra valaki úgyis elcsesz valamit, és onnantól ő lesz a téma.
aug. 27. 00:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg brilliánsan, belülről jövő asszertivitással kommunikáltad a dolgot, amúgy szerintem legnagyobb poén bemenni és ugyanúgy felvállalni, meg hogy idióta ötlet volt, mert legparább napod lett.
aug. 28. 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jól kommunikálhattad le a dolgokat, meg nagyon pozitív reakcióval volt rá a vezető is.

Lehet, hogy páran emlékezni fognak rá, azonban biztos vagyok abban, hogy x napon belül történni fog valami más is, és onnantól meg az lesz majd a téma. Szóval ne aggódj miatta.

Rendesek voltak veled a többiek azóta?

aug. 29. 10:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, azóta mentem dolgozni, semmi beszólás, semmi lenézés, semmi változás a részükről felém, a téma fel sem kerül, minden olyan mint előtte. Látják hogy rendesen dolgozom szorgalmasan, több ilyen úgysem lesz.

Meg most így belegondolva szerintem ennyire senki nem foglalkozik a másikkal, mindenkinek megvan a saját problemaja, elete.

..Megtortent, elmúlt, nem jelentős a dolog

Ti is így gondoljátok/gondolnátok?

aug. 30. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!