Nemrég kezdtem egy munkahelyen. Miért érzem azt, hogy mindenki távolságtartó velem?
A liftben összefutottam egy kollégával, más nyelven beszél. Kérdeztem tőle, hogy van. Mondta, hogy fáradt. Erre én visszkérdeztem:
Táncolni voltál? Visszakérdez: Mi? Én: Bp-en sok táncolós hely van. Majd fura fejet vágott. Amikor megyek a folyosón a csinos csajok furán, kissé flegmán köszönnek.
Már belefáradtam, hogy mindig nekem kell kezdeményezni.
Az a gond, hogy te sem tudsz kommunikálni. Kérdezni pláne. Nem kell mindig kérdezni, valójában a "small talk" egy teljesen felesleges dolog, sokkal többen rühellik,.mint akik szeretik.
A "hogy vagy" elég. Úgyis elkezdi mondani, aki olyan típus.
Kérdező, én is fáradt vagyok, aminek az az oka, hogy az átmelegedett házban rosszul alszom. Ha nekem valaki a táncolást emlegette volna, azt gondolnám, viccel.
Egyébként nekem a fáradtsághoz elég annyi, hogy időjárási front (általában hidegfront) érkezik.
Hát mondjuk bennem nem az a kérdés merül fel, hogy táncolt-e, ha valaki azt mondja, hogy fáradt 😅
Inkább megkérdem az okát.
Úgy érzem szociálisan kissé gyenge vagy. Lehet senkiben nincs semmi flegmaság, csak te képzeled be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!