Tinálatok volt már olyan, hogy valaki kamuból jelentett beteget, és utána valahogy lebukott?
Olyan, aki lebukott, nem volt, de nálunk is csinálják páran, egyszer-kétszer az évben. Szerintem ez okés, mert kemény fizikai munkánk van, szabadság csak ünnepnapokon, illetve ha épp kevesebb a megrendelés (élelmiszeripar, ez is érthető).
Én is kértem már kamutápot, amikor heteken át mindennap túlóráztunk és besokalltam. De én szépen otthon maradtam és jól kialudtam magam.
#23: Gondolom ebben az esetben nem probléma, ha reggel kiadják a szabidat, mert éppen aznapra még sincs meló.
Sőt bemész, nincs meló, ücsörögnöd kell 8 órát a sarokban, majd a napodat nem fizetik ki, mert nem volt meló, akkor meg minek is
Kedves 23-as, bizony ilyet is megcsinálnak, hogy este szólnak, hogy akkor másnak nincs meló. Természetesen ez a szabadságból megy el, tervezni nem tudsz, nem pénteket kapsz a hétvége mellé, hanem kedd, vagy szerda szabad.
Az évi egy hét választott szabidnak örülj, a többit így adja ki a cég, amikor nekik tetszik és jó. Októbertől karácsonyig szopsz, februárban meg ülhetsz otthon egy hetet, amikor hideg van, semmit nem lehet csinálni és minden családtagod iskolában/munkában.
Szerintem normális, hogy ezek mellett kivesz néha mindenki egy kis pihit, mi munkában nem egy luxusüzletben, napi egy vásárló mellett reszelgetjük a műkörmünkez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!