Tinálatok volt már olyan, hogy valaki kamuból jelentett beteget, és utána valahogy lebukott?
Nem a 10-es vagyok.
De azt írja, a csaj akkorát hibázott, hogy egyyenest a nagyfőnök hívta fel. Ez már elég indok a kirúgásra. Főleg a versenyszférában, ahol már azért is kirúgnak, ha csak csúnyán nézel valakire.
14: De azt csak nagyon indokolt esetben alkalmazhatják. Ha mondjuk a dolgozó szándékosan megrongál valamit, összeverekszik valakivel vagy ellop valamit vagy bemegy ittasan vagy másnaposan. Vagy ugye, ha kamuból jelent beteget, és ezt egyöntetűen bizonyítani tudják.
De olyat nem lehet, hogy kirúgják azonnali hatállyal pusztán azért, mert hogy szerintük nem is beteg.
Nem tudom, a 10-es nem írta le konkrétan.
De pl ha a csaj hibája miatt elbuknak egy több százezres megrendelést, akkor érthető, hogy azonnal megválnak tőle.
#7 és #10 vagyok, kicsit megkésve:
egy vendég jelezte egyik munkatársunknak, hogy félreszámoltak neki valamit a számlázásnál előző nap, de úgy, hogy jelentősen ő járt vele rosszul, és pont az a lány rontott, aki beteget jelentett. Emiatt eleve nagyon felhúzta magát a főnök, így abban a felpaprikázott állapotban az lehetett nála az utolsó csepp, hogy gyanúsan jól érezte magát az a csaj, aki elvileg otthon fekszik, antibiotikus kezelés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!