Holnap jól lefognak tolni egy meetingen amiért elrontottam valamit, amit utána helyre is hoztam egy percen belül, de már most félek, hogy azért lesz meeting, hogy kirúgjanak, szerintetek?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy rossz főkönyvre könyveltem valamit a rendszerben, szóltak, én ki is javítottam egyből, igazából mivel belső rendszerben történt az egész, és hónapon belül ezért + pár sor került be a rendszerben, ezen kívül nem történt nagyobb probléma, viszont utána rá egy hétre szóltak, hogy ezzel kapcsolatban legyen egy 1 órás meeting, és meséljem el, hogy ezt mégis hogy képzeltem amikor oda lekönyveltem az első körben és miért csináltam ezt.
Ez az első hibám az elmúlt 5 évben.
Az e-mail amiben szóltak is agresszív volt már, mivel ????????? Ennyi kérdőjel volt már a tárgy mezőben alapból is.
ápr. 14. 20:29
1/4 anonim válasza:
Ha plusz 3 sor miatt kirúgnak, akkor meg is érdemlik. Te meg keresel magadnak olyan helyet, ahol megbecsülnek. Ne izgulj!❤️
2/4 anonim válasza:
Miféle cég ez hogy nincs közvetlen felettesed (főkönyvelő, gazdasági vagy pü. igazgató) akivel ezt meg tudtad volna beszélni? Ráadásul ha 5 éve dolgozol ott, akkor eléggé valószínűtlen hogy ilyen "lapos" indokkal rugjanak ki.
3/4 anonim válasza:
A mitingmania mindig arra utal h nincs eleg melo. El kell tolteni valahogy az idot. A konyveles jelentos feladat de egy korrigalt hiba a napi ugymenet resze kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!