Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lusta semmirekellő lennék?

Lusta semmirekellő lennék?

Figyelt kérdés

20éves srác vagyok 1éve végeztem gépésztechnikus szakon és nem mentem el dolgozni a szakmában mert nem érdekelt ez a szak

Otthon élek a szüleimmel és a tesóimmal de nem dolgozok semmit mert nincs kedvem, csak házimunkát szoktam csinálni(bevásárlás, ügyintézés, kert rendbetétele stb)

Van félre tett pénzem az ösztöndíjakból mert szinte semmit nem költöttem belőle amit 5éven keresztül kaptam tehát van egy szép kis összegem amit lassan elkezdtem felélni

Apum szerencsére eltart és mondta hogy mindig elfogtartani mert szeret

Nem akarok csicska lenni egy munkahelyen ahol robotolhatok nekem ez így sokkal kényelmesebb

Anyám néha idegesít hogy egy lusta semmirekellő vagyok mert nem dolgozok a házi munkákon kívül

Nem érti meg hogy nem akarok csicska lenni, meg úgy vagyok vele hogy dolgozzanak a szegények

Tippmixezni szoktam és eléggé jól értek a focihoz tehát jókat szoktam nyerni

Most ez ekkora baj hogy nem akarok dolgozni?(főleg úgy hogy nem vagyok rászorulva mert apum eltart)

2024. jún. 24. 21:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 évesen itthon lakok ,de dolgozom és segítek amiben tudok. Próbálj meg valami munkàt talàlni mert a szüleid sem lesznek fiatalabbak egyszer minden véget ér semmi sem àllandó és akkor ottmaradsz jövedelem nélkül, meg munkatapasztalat nélkül.
szept. 26. 05:17
 62/65 anonim ***** válasza:
0%
Majd a rabszolgák dolgoznak
szept. 26. 06:40
 63/65 anonim ***** válasza:
52%
Akkor vagy mások szolgája, ha nincs saját terved. Ugyanaz a munka ha az első lépcsőfok a saját célod felé, rögtön a magad szándékai szerinti akkor is, ha a játéknak ezen a kezdő, félig még tutorial szakaszán nem te fölözöl le minden hasznot. És ez egy olyan game, ahol a mellékküldik ritkán adnak keveset, cserébe kellemesek, túlságosan is, tehát nettó csak rabolják az időt. Nincstelenül az idő az egyetlen devizád, bánj vele bölcsen és előremutatóan!
szept. 26. 09:33
 64/65 anonim ***** válasza:
30%
Igen :(
szept. 26. 21:34
 65/65 anonim ***** válasza:
59%

40 evesen mar nyugdijba kene menni, munkabol 20 ev bovel elég

Majd jonnek a 18-20 eves kis kocsogok es azok dolgozzanak

szept. 27. 06:54
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!