Lusta semmirekellő lennék?
20éves srác vagyok 1éve végeztem gépésztechnikus szakon és nem mentem el dolgozni a szakmában mert nem érdekelt ez a szak
Otthon élek a szüleimmel és a tesóimmal de nem dolgozok semmit mert nincs kedvem, csak házimunkát szoktam csinálni(bevásárlás, ügyintézés, kert rendbetétele stb)
Van félre tett pénzem az ösztöndíjakból mert szinte semmit nem költöttem belőle amit 5éven keresztül kaptam tehát van egy szép kis összegem amit lassan elkezdtem felélni
Apum szerencsére eltart és mondta hogy mindig elfogtartani mert szeret
Nem akarok csicska lenni egy munkahelyen ahol robotolhatok nekem ez így sokkal kényelmesebb
Anyám néha idegesít hogy egy lusta semmirekellő vagyok mert nem dolgozok a házi munkákon kívül
Nem érti meg hogy nem akarok csicska lenni, meg úgy vagyok vele hogy dolgozzanak a szegények
Tippmixezni szoktam és eléggé jól értek a focihoz tehát jókat szoktam nyerni
Most ez ekkora baj hogy nem akarok dolgozni?(főleg úgy hogy nem vagyok rászorulva mert apum eltart)
Igen apum fizeti a rezsit meg a kaját amit eszek
De szórakozni és csajozni a saját pénzemből jàrok
Amig el nem fogy
Tipmix se jon be mindig
Az elrakott pénzed megeszi az infláció.
Ha neked így jó, nekünk is jó.
Kerdezo, legyen barmennyi penzed , nem tart orokke a penzed, ha nem teszel hozza semennyit, elmegy.
Miert nem gondolsz a jovodre? Nahyon konnyelmuen gondolkodsz es ez nem jo.
Lehet most kenyelmes az eleted, hisz van segito hattered ( nem halsz ehen), de nem lesz mindig.
Akkor lesz neked kemeny, ha ra leszel kenyszerulve a munkara es egyedul maradsz segitswg nelkul. Majd megtudod...
Amugy rengeteg fiatal gondolkozik igy, ahogyan te:(
Apukád nem szeret igazán, csak azt hiszi, de nagyon nagyot téved. Ha szeretne, akkor ösztönözne, bíztatna, hogy tudj a saját lábadra állni. Úgy vagy otthon, mint egy rokkant, fogyatékkal élő, aki nem tehet arról, hogy beteg, te viszont egy lusta dög vagy. Apukád megöregszik és majd meghal, akkor pedig éhen halsz, de megérdemled, mert az ilyen élősködők értéktelen emberek.
Van lehetőséged a változtatásra, változásra, legyél okosabb, mint az apád és térj észhez! Kezdj el dolgozni, ha nem tetszik a szakmád, tanulj ki újat , de ne legyél ingyenélő, semmirekellő!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!