Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lusta semmirekellő lennék?

Lusta semmirekellő lennék?

Figyelt kérdés

20éves srác vagyok 1éve végeztem gépésztechnikus szakon és nem mentem el dolgozni a szakmában mert nem érdekelt ez a szak

Otthon élek a szüleimmel és a tesóimmal de nem dolgozok semmit mert nincs kedvem, csak házimunkát szoktam csinálni(bevásárlás, ügyintézés, kert rendbetétele stb)

Van félre tett pénzem az ösztöndíjakból mert szinte semmit nem költöttem belőle amit 5éven keresztül kaptam tehát van egy szép kis összegem amit lassan elkezdtem felélni

Apum szerencsére eltart és mondta hogy mindig elfogtartani mert szeret

Nem akarok csicska lenni egy munkahelyen ahol robotolhatok nekem ez így sokkal kényelmesebb

Anyám néha idegesít hogy egy lusta semmirekellő vagyok mert nem dolgozok a házi munkákon kívül

Nem érti meg hogy nem akarok csicska lenni, meg úgy vagyok vele hogy dolgozzanak a szegények

Tippmixezni szoktam és eléggé jól értek a focihoz tehát jókat szoktam nyerni

Most ez ekkora baj hogy nem akarok dolgozni?(főleg úgy hogy nem vagyok rászorulva mert apum eltart)

jún. 24. 21:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
93%

1. Volt már

2. Igen, az vagy

3. Apád addig tart el amíg él, nem tovább

jún. 24. 23:04
 12/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak tróger vagy hanem egy nagy gyerek is.
jún. 25. 07:20
 13/65 anonim ***** válasza:
100%

Majd 60 evesen leszel csicska amikor mar nem lesz lóvéd, se szuleid

Akkor ki fog eltartani??

jún. 25. 07:22
 14/65 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagy, miért nem keresed meg azt a területet, ami igazán érdekel, és tanulsz tovább? Ha az apád úgyis eltart...
jún. 25. 07:27
 15/65 A kérdező kommentje:

14es mert igazából nem érdekel semmi amit tanulni lehetne

Focinézés,úszás meg csajozás ezeket imádom csinálni

De dolgozni utálok

jún. 25. 07:44
 16/65 anonim ***** válasza:
84%
Akkor legyél focista
jún. 25. 07:44
 17/65 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem lusta vagy, csak egy szerencsétlen, ostoba, életképtelen balfácán. Ami egyébként nem baj, mert rohangál még pár ilyen. Tudod, az a jó bennetek, hogy nem sok vizet zavartok. Elvagytok a langyos 💩-ban és csak tengtek. Én elrettentő példának szoktalak titeket használni, ha olyan ambíciózus fiatalokkal társalgom, akik még vihetik valamire az életben.
jún. 25. 08:06
 18/65 anonim ***** válasza:
100%
Legalább pénzt csinálni tanulj már meg, ha már dolgozni nem sokat akarsz, pénzed meg még épp lenne is, míg el nem fogy a semmivel.
jún. 25. 08:13
 19/65 anonim ***** válasza:
100%
Jo lesz majd 50 evesen munkat keresned ha mar nem lesz penzed
jún. 25. 08:26
 20/65 anonim ***** válasza:
100%
Én 19-be végeztem suliba... Azóta folyamatosan dolgozok.. 2020-tol Németországba.. otthon 3 havi munkás időm van
jún. 25. 20:42
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!