Lusta semmirekellő lennék?
20éves srác vagyok 1éve végeztem gépésztechnikus szakon és nem mentem el dolgozni a szakmában mert nem érdekelt ez a szak
Otthon élek a szüleimmel és a tesóimmal de nem dolgozok semmit mert nincs kedvem, csak házimunkát szoktam csinálni(bevásárlás, ügyintézés, kert rendbetétele stb)
Van félre tett pénzem az ösztöndíjakból mert szinte semmit nem költöttem belőle amit 5éven keresztül kaptam tehát van egy szép kis összegem amit lassan elkezdtem felélni
Apum szerencsére eltart és mondta hogy mindig elfogtartani mert szeret
Nem akarok csicska lenni egy munkahelyen ahol robotolhatok nekem ez így sokkal kényelmesebb
Anyám néha idegesít hogy egy lusta semmirekellő vagyok mert nem dolgozok a házi munkákon kívül
Nem érti meg hogy nem akarok csicska lenni, meg úgy vagyok vele hogy dolgozzanak a szegények
Tippmixezni szoktam és eléggé jól értek a focihoz tehát jókat szoktam nyerni
Most ez ekkora baj hogy nem akarok dolgozni?(főleg úgy hogy nem vagyok rászorulva mert apum eltart)
Amúgy nekem tökéletes ez az élet, mi a szarért legyek mondermkori rabszolga amikor semmi szükségem rá hogy dolgozzak
Inkább élek a hobbiaimnak vagyis csajozás meg focinézés sokkal jobb így az élet
Apadtol kersz penzt ha el akarod vinni a csajt valahova? Ez nagyon gaz!
30-40 evesen is a szuleidtol fogsz kerni penzt??
Amugy meg nem csak csicskamunkák léteznek a vilagon! Gyári munkán kivul is van élet
26, nem az apumtól kérek pénzt van saját pénzem amit az ösztöndíjakból és a tippmixből gyüjtöttem
Soha nem kérek tőlük pénzt mert nincs szükségem rá mert tudok bánni a pénzzel ezért nem fog elfogyni nem vagyok az a pocsékló fajta ember
27, pörgetem a tik tokot😅
Még jó hogy nincs tik tokom és nem is lesz
És képzeljétek van életem edzeni szoktam kirándulni és csajozgatni tehát nem otthon penészedek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!