Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lusta semmirekellő lennék?

Lusta semmirekellő lennék?

Figyelt kérdés

20éves srác vagyok 1éve végeztem gépésztechnikus szakon és nem mentem el dolgozni a szakmában mert nem érdekelt ez a szak

Otthon élek a szüleimmel és a tesóimmal de nem dolgozok semmit mert nincs kedvem, csak házimunkát szoktam csinálni(bevásárlás, ügyintézés, kert rendbetétele stb)

Van félre tett pénzem az ösztöndíjakból mert szinte semmit nem költöttem belőle amit 5éven keresztül kaptam tehát van egy szép kis összegem amit lassan elkezdtem felélni

Apum szerencsére eltart és mondta hogy mindig elfogtartani mert szeret

Nem akarok csicska lenni egy munkahelyen ahol robotolhatok nekem ez így sokkal kényelmesebb

Anyám néha idegesít hogy egy lusta semmirekellő vagyok mert nem dolgozok a házi munkákon kívül

Nem érti meg hogy nem akarok csicska lenni, meg úgy vagyok vele hogy dolgozzanak a szegények

Tippmixezni szoktam és eléggé jól értek a focihoz tehát jókat szoktam nyerni

Most ez ekkora baj hogy nem akarok dolgozni?(főleg úgy hogy nem vagyok rászorulva mert apum eltart)

jún. 24. 21:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 A kérdező kommentje:

Amúgy nekem tökéletes ez az élet, mi a szarért legyek mondermkori rabszolga amikor semmi szükségem rá hogy dolgozzak

Inkább élek a hobbiaimnak vagyis csajozás meg focinézés sokkal jobb így az élet

jún. 25. 21:27
 22/65 anonim ***** válasza:
77%
Azta, hát hobbik terén sem vagy túlságosan (már agyilag) eleresztve. Bár nem lepődöm meg. Aki csak ennyihez ért az éketben, az ne is akarjon többet. Legalább egy gyökérrel kevesebbet kell elviselnie az embereknek. Bárcsak több te fajtádbeli is otthon maradna.
jún. 25. 21:50
 23/65 A kérdező kommentje:
Ne akarjátok már nekem bemagyarázni hogy csicskulni egy munkahelyen jobb mint otthon pihenni
jún. 25. 21:52
 24/65 anonim ***** válasza:
100%
Csajozás...a csajok csak úgy döglenek az ilyen apuci kedvenceiért
jún. 25. 21:56
 25/65 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, egy munkahelyen jobb esetben céljaid vannak. Feladataid, amiket szeretsz és jól akarsz elvégezni. Bizonyítani másoknak és magadnak. Jó kollégáid, fejlődési lehetőséged. Persze egy magadfajta biztosan nem fog jó helyre bejutni, mert ahhoz többet kéne keresztbe tenni, mint két szalmaszál.
jún. 25. 22:34
 26/65 anonim ***** válasza:
100%

Apadtol kersz penzt ha el akarod vinni a csajt valahova? Ez nagyon gaz!

30-40 evesen is a szuleidtol fogsz kerni penzt??

Amugy meg nem csak csicskamunkák léteznek a vilagon! Gyári munkán kivul is van élet

jún. 26. 05:55
 27/65 anonim ***** válasza:
100%
#26 jó, de ennek gondolom elérhetetlen egy épkézláb szak, tehát az is csicskulás vagy ilyesmi. A valóság meg annyi, hogy túlhokizza magát, nincsenek szándékai, pörgeti a tiktokot, fél percig nem képes koncentrálni, hülye mindenhez, és ez az életműve, hogy van egy olcsó magyarázata a nyomorára.
jún. 26. 06:52
 28/65 A kérdező kommentje:

26, nem az apumtól kérek pénzt van saját pénzem amit az ösztöndíjakból és a tippmixből gyüjtöttem

Soha nem kérek tőlük pénzt mert nincs szükségem rá mert tudok bánni a pénzzel ezért nem fog elfogyni nem vagyok az a pocsékló fajta ember

jún. 26. 12:46
 29/65 A kérdező kommentje:

27, pörgetem a tik tokot😅

Még jó hogy nincs tik tokom és nem is lesz

És képzeljétek van életem edzeni szoktam kirándulni és csajozgatni tehát nem otthon penészedek

jún. 26. 12:47
 30/65 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtad apad eltart, akkor tole van a penz
jún. 26. 12:54
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!