Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A dohányosok miért kapnak...

A dohányosok miért kapnak tobb szunetet?

Figyelt kérdés
ertetlenul allok az eset elott...
2024. jún. 7. 10:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%

20 , igen és csak szgépes meló létezik?

Ott se adják ki mindenhol óránként elhiheted. Törvényben se szünet szerepel hanem másfajta tevékenység , csak szünetként adják ki többnyire .

HA nagyon érdekel, rakodóként, operátorként tapasztaltam ezt, de még irodában is előfordult.

2024. jún. 7. 12:00
 22/27 anonim ***** válasza:
67%
Nem kapnak, mindenkinek ugyanannyi szünet jár, függetlenül attól hogy dohányzásra vagy egyébre akarja felhasználni az illető.
2024. jún. 7. 12:32
 23/27 anonim ***** válasza:
25%
Hát nem tudom én eddig akárhol dolgoztam sosem kaptam plussz "cigiszünetet". Meg volt szabva egy kivehető szünet mennyiség aztán mindenki azzal töltötte amivel akarta, meg magának osztotta be. Nem lehet hogy te mondjuk 2x mész hisszabb szünetre, ők meg többször rövidebbre? Lehet ezèrt tűnik úgy.
2024. jún. 7. 15:30
 24/27 anonim ***** válasza:
65%

Azok kapnak sok szünetet, akik esznek a munkahelyen, ami elmondható az emberek 80%-áról...

Én cigizek, viszont nem viszek kaját munkába, így soha nem vettem ki a napi fél órás kaja szünetet.

Ami persze minimum 40 perc náluk.

2024. jún. 7. 15:49
 25/27 anonim ***** válasza:
48%
Nem jár nekik több, csak pofátlanul kimennek óránként 15 percre, mert nekik létszügséglet bagózni. Én simán ledolgoztatnám velük, vagy nem fizetném ki. Órákkal kevesebbet töltenek munkával ez miatt, mint akik nem dohányoznak...
2024. jún. 7. 19:22
 26/27 anonim ***** válasza:
76%

Miért kapnának több szünetet, mert cigiznek? Ez hülyeség.

Minden cégnél vannak szünetek, pl... 20 perc és ott belekell férnie mindennek. Kaja, kávé, cigi, wc.

Tudok olyan munkahelyeket, ahol a dohányosok hátrányban vannak, mert nem engedik ki őket cigizni. Kimehetnek, de az állásukkal játszanak. Ahány féle cég annyi féle variáció, de én olyanról még nem hallottam, hogy egy ember aki cigizek, az több szünetet kapjon.

Én váltásvezetőként dolgozok egy gyárban, aki nem tudott a szünetben elintézni valamit, akkor kiengedem 5 percre. Legyen az kajálás, vagy mellélhelyiség, de dohányozni azt már nem. A dohányosok többsége kicsit sokat képzelnek magukról, azt hiszik hogy ők, óránként elmehetnek rágyújtani. Írtam már fegyelmi olyan személynek, aki eljátszotta a bizalmamat, és 40 percenként kiszökött cigizni.

2024. jún. 10. 08:45
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
26: Hivatalosan nem kapnak, de a jó részük így képzeli és csinálja, azt ne tagadjuk!
2024. jún. 10. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!