Dohányosokat sokkal könnyebben befogadják az új munkahelyen?
Az utóbbi időben volt két munkahelyváltásom is, de azt vettem észre, hogy a nagy haverkodások mindig a dohányzóban alakulnak ki, és aki utánam jön, és dohányzik, azt hamarabb befogadják, én meg nem dohányzom, nem is bírom a füstöt mert befulladok egyből, tehát ki sem megyek. Ők meg persze óránként kijárkálnak rágyújtani. Elég közvetlen vagyok, nemegyszer vittem sütit is, de mégsem fogadtak be úgy mint a dohányosokat. Hiába drága a cigi,mégis mindem cégemnél a többség szívja.
Nektek van ilyen tapasztalotok?
Ha a többség dohányzik, akkor te is "bekerülsz a bandába" azzal, hogy több időt töltötök együtt a szünetekben.
Ha viszont a többség ellene van a dohányzásnak, akkor éppen hogy kilógnál a sorból, és akkor meg éppen amiatt nem lennél jelen a nagy közös pletykálkodások alkalmával.
Helyzete válogatja...
Igazából nem kell hozzá bagózni.
Itt kb azon van a hangsúly, hogy több társas kapcsolatot létesítenek a dohányzóban, ott nem a meló megy.
Ha nem dohányzol attól még te is ki mehetsz dumálni, ha kedved van.
nálunk kb az emberek 70 százaléka dohányzik, mégis kedvelnek... mondjuk nem is szoktam bunkózni meg tenni az agyam, hogy jajj, fúj, dohányosok, hát én a közelükbe nem megyek...
valószínűleg inkább a te hozzáállásoddal van baj, senki nem szereti ha lekezelően bánnak vele ("mindig otthagyom a munkahelyem, és bezzeg az utánam következőt beveszik mert dohányzik a kis hülye")
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!