Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A dohányzás miatt sok válás...

A dohányzás miatt sok válás történik? Mit csinálnak a dohányosok ha eltévednek az erdőben? Meghalnak elvonási tünetektől, vagy hogy élik túl? De ha túlélik, akkor miért kell őket sajnálni, ha nem gyújthatnak rá?

Figyelt kérdés

2022. dec. 21. 06:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Sosem hallottam még arról, hogy valaki a dohányzás miatt vált volna el. Vagy mindketten dohányoznak, vagy a másik felet nem zavarja (annyira) különben nem házasodtak volna össze. Ellenben hülye kérdések, és basztatások miatt inkább válnak az emberek. De hogy a hülye kérdésre kapj választ: a hideg, vagy a szomjúság hamarabb végez valakivel, mint az elvonási tünetek, meg ha egy dohányos eltéved, cigaretta és öngyújtó biztosan lesz nála, hiszen dohányzik, ivóvíz és thermohálózsák viszont nem.
2022. dec. 21. 07:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Barátnőmék elváltak mert a férje a lakásban cigizett.
2022. dec. 21. 07:32
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Koszfészek Man! Hamarosan a mozikban.
2022. dec. 21. 07:48
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Ez az egy eset az a sok válás? :D

Én dohányoztam amikor megismertem a páromat, ő soha. Egy idő után mindig cseszegetett, hogy szokjak le, mert büdös. Hiába rágózik az ember, hiába mos fogat, hiába fújja be magát, akkor is büdös. Mivel leszokni nem szerettem volna maradt aranyközépútnak az iqos. Nincs füstje, nincs maradandó szaga, egy tökéletes innovatív dohányzási lehetőség azoknak, akiknek a párja nem bírja elviselni a cigit.

2022. dec. 21. 07:52
 5/14 A kérdező kommentje:

iqos, nem is tudtam hogy van ilyen.

"Ez az egy eset az a sok válás? :D"

Az egy kérdés volt be is másolom neked:

"A dohányzás miatt sok válás történik?"

Azért kérdezem mert nem tudom, itt érdeklődök hogy sok történik e.

Én csak ezt az egyet tudom, nem igazán ismerek dohányzó embereket, párokat, a környezetemben aki régebben dohányzott is már leszokott.

2022. dec. 21. 07:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, akkor félreértettem. Szerintem konkrétan a dohányzás miatt nem válik senki, de bőven hozzátehet a mérleg azon oldalára, hogy miért ne maradjon együtt valaki a másikkal. Szóval amolyan "hab a tortán" jelenség.
2022. dec. 21. 08:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

#2:

Ott biztos, hogy nem csak a dohányzással voltak problémák.

2022. dec. 21. 09:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem halalos a nikotin megvonas, nem olyan mint a pia, herka stb.. de attol meg elvonasi tunet. Olvasgass ha nem ertesz hozza. Amugy nem kell senkit sajnalni, magaddal kell foglalkozni 😅
2022. dec. 21. 14:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszenek a dohányosok, mert passzív dohányzásra kényszerítenek másokat. Ráadásul a barátnőm mellett terhesen is dohányzott a lakásban.
2022. dec. 21. 15:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem akaratgyenge aki nem tudja letenni bármikor. Körülöttem már legalább 20 embert tudok aki elhatározta és simán megcsinálta, mert eldöntötte és kész. Ők tudnak uralkodni a testükön.
2022. dec. 21. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!