Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki másnak is kizárt párkapcsolatban a dohányzás?
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 18:05
4/15 anonim válasza:
Az elsovel teljes mertekben egyetertek!
5/15 anonim válasza:
A fikci jó, vagy ez csak fikció?
6/15 anonim válasza:
Mégcsak egy randira sem mentem volna el soha egy dohányossal
7/15 anonim válasza:
Aki nem dohanyzik, annak eleve nem csak a füst lehet zavaró, de az ilyen személy csókja, ruházata is kellemetlen szagú.
Lehet tolerálni, mert nemdohányzóként volt nekem is ilyen kapcsolatom, és az illető viszonylag keveset is szívott, ráadásul töltött cigit szívott, ami számomra kevésbé volt zavaró. De azért mégis ott volt a csókjában az az utóíz,hiába rágózott utána, szex közben meg a tüdejéből jött az a kellemetlen szag.
8/15 anonim válasza:
Én nem dohányzok, és nem zavar ha valaki dohányzik persze ne az arcomba fújja a füstöt.
9/15 anonim válasza:
én már attól kivagyok ha egy dohányos a közelembe jön és érződik a leheletén a bagószag.
10/15 anonim válasza:
Miért kell lwpontozni csak mert nem kényes az orrom és mert mondjuk kimegy az udvarra elszívja aztán hello :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!