Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatnál a dohányzás/pipázás/füvezés kizáró ok?
Nem dohányos az egyik és a másik igen, vagy a férfi cigizik, de a barátnőjének nem engedi, mert az már milyen. A pipának kultusza van és nem csak a nikotin adagért szoktak pipázni az emberek, az is kizárt?
Ha megtalálnátok egy zippo gyújtót a párotoknál, akkor kiakadnátok, nem hinnétek el, hogy nem cigizik, csak szereti nézni a lángot és szereti azt a fajta gyújtót?
Nálam kizáró ok, mivel én sem élek ilyenekkel.
Viszont ez csak az én véleményem, másoknál lehet, hogy nem kizáró ok.
"a férfi cigizik, de a barátnőjének nem engedi, mert az már milyen"
Minden ilyen hozzáállástól nekem nyílik a bicska a zsebemben...
Volt másfél évem, amit végigdohányoztam, mert a drága exem mellett rászoktam. Az úgy nem megy, hogy az egyik fél dohányzik, a másik meg nem...
Szétmentünk, fél évre rá valahogy letettem (nem tervezetten, így alakult.)
Nem eszerint szelektáltam az ismerkedést nyilván, de összeteszem a kezem, hogy olyan pasival jöttem össze, aki nem dohányzik, és minimális késztetést nem érzek, hogy rágyújtsak, a füsttől, a cigi szagától meg egyenesen hányok.
(A fűről inkább ne is beszéljünk...)
A füves drogos, ebben nem érdemes vitát nyitni.
A szememben a dohányos ember is, elvégre függ egy növényi sza.rtól, nem képes lemondani róla, és egyéb igényeinél előbbre helyezi a beszerzését. (Sok szegény családban nincs pénz kajára, de cigire mindig akad).
A zippóra meg annyit, hogy pirománnal se kezdenék, nekem ne csodálja a lángokat...
A dohányos ember büdös, a ruhája, a bőre, a szájáról nem is beszélve: márpedig jó esetben az ember a párjával csókolózni is szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!