Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem a cigit, a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a cigit, a férfi akivel ismerkedem pedig dohányzik. Hogyan fogom tudni megszokni?

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni, hogy semmi bajom a dohányosokkal, hiszen mindenki azt csinál amit szeretne, és a pénzét is arra költi, amire akarja. DE! "Sajnos" én nem bírom a cigit, még csak a füstjét sem, és a pasi akivel randizom cigizik. Eddig csók még nem volt, és őszintén szólva nem is tudom, hogy lenne-e hozzá gusztusom... Én soha nem cigiztem, és már csak a dohányosok leheletétől is rosszul vagyok. Eddig sose volt olyan párom aki cigizett volna, így szívesen csókoloztam mindegyikkel. A jelenlegi udvarlóm minimum 1 dobozzal szív naponta, így gondolom eléggé lehet majd csóknál érezni a cigit?!

Szerintetek meglehet szokni, vagy inkább keressek egy nem dohányzó pasit?

2018. júl. 1. 08:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire utálod a cigit, akkor szerintem ne dohányos pasival kezdj.
2018. júl. 1. 08:42
 2/18 anonim ***** válasza:
96%

sehogy

én nem jönnék össze dohányossal pontosan a felsorolt okok miatt

2018. júl. 1. 08:42
 3/18 anonim ***** válasza:
4%
szokjál hozzá! egy volt barátnőm sem cigizett,mégsem nyafogott hogy "fúj, büdös cigi"!
2018. júl. 1. 08:45
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Kizárt,hogy megszokd.De miért akarnál egy büdös szájú,igénytelen férfival kapcsolatban lenni??

Keress egy hozzád illőt,inkább.

Ráadásul napi 1 doboz..Jézus.

2018. júl. 1. 08:53
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Hogyan fogod tudni megszokni? Őszintén? SEHOGY! Egy nem dohányzó ember nagyon is megérzi a másikon hogy dohányzik. Napi minimum (!!!) 1 doboz cigi már elég sok, és érezhető, hát még ha többet szív el! Nem csak hogy a leheletén, de a ruháján is nagyon lehet érezni. Ha ennyire undorodsz a cigitől, inkább ne gyere össze vele. Lehet hogy elhánynád magad mikor csókolóztok.

3.válaszoló, minden ember más! Van akit nem zavar, van akit nagyon. Attól is függ, hogy te mennyit cigiztél naponta. Ha pár szálat szívsz csak el, az szinte semmi. De a több doboz már egy teljesen más kategória. És ezt nem lehet csak úgy megszokni.

2018. júl. 1. 08:54
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Pfuuu soha nem jönnék össze bagóssal. Talán ez az egyetlen "alap" kizáró ok! Aki bagózik, igénytelen magára és a környezetére nézve is! Nem csak a száján, a ruháján, a bőrén is érződik a büdös! Persze szerinte nem, mert már megszokta. Ráadásul napi egy doboz?? Jézusom Mária!
2018. júl. 1. 09:06
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Csatlakozom a 2. és 6. válaszolóhoz...

Én sem foglalkozok dohányos nőkkel.

Én sem tudom elviselni a füstöt és szerintem is igénytelenség.

Kerülöm nagy ívben az összes dohányost.

Még baráti körömben is mellőzöm aki a jelenlétemben sem képes kibírni hogy ne gyújtson rá ha amúgy dohányos.

32/F

2018. júl. 1. 09:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog menni, érezhető lesz. Jártam cigis pasival, soha tobbet
2018. júl. 1. 09:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire nem bírod, szerintem keress nem dohányzót.

Én nem dohányzom, a családomban sem dohányzik senki, szóval nem vagyok hozzászokva a szaghoz, és őszintén nem is akarok. Azonnal megérzem a szagát, ha valaki dohányzik és számomra nagyon kiábrándító. Pláne ilyen mennyiség.

De ez én vagyok, mást meg lehet nem zavar. Szóval rajtad múlik.

2018. júl. 1. 09:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is próbálkoztam dohányzó pasival, de egyszerűen nem tudtam megszokni. Folyamatosan érződött rajta a cigiszag, pedig napi pár szálat szívott, nem doboz-számra. Ha valaki csak néha-néha buliban dohányzik még belefér, de aki napi szinten cigizik azon nagyon érződik a füstszag és már az zavaró ha túl közek van hozzám.
2018. júl. 1. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!