Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretem a cigit, a férfi akivel ismerkedem pedig dohányzik. Hogyan fogom tudni megszokni?
Szeretném leszögezni, hogy semmi bajom a dohányosokkal, hiszen mindenki azt csinál amit szeretne, és a pénzét is arra költi, amire akarja. DE! "Sajnos" én nem bírom a cigit, még csak a füstjét sem, és a pasi akivel randizom cigizik. Eddig csók még nem volt, és őszintén szólva nem is tudom, hogy lenne-e hozzá gusztusom... Én soha nem cigiztem, és már csak a dohányosok leheletétől is rosszul vagyok. Eddig sose volt olyan párom aki cigizett volna, így szívesen csókoloztam mindegyikkel. A jelenlegi udvarlóm minimum 1 dobozzal szív naponta, így gondolom eléggé lehet majd csóknál érezni a cigit?!
Szerintetek meglehet szokni, vagy inkább keressek egy nem dohányzó pasit?
Hogy tudtál randit megbeszélni egy dohányossal, ha nem bírod a cigit?
Nem olvastad el az adatlapján, hogy dohányzik?
Vagy leszólított élőben, és nem kérdeztél rá, nem érezted rajta?
Küld el, és keress egy nemdohányzót, mert csak szenvedni fogsz, és sokat veszekednétek emiatt.
Minek kínzod magad, és őt is?
Ha tudtad, hogy dohányos, akkor minek mentél bele, hiszen amúgy undorodsz tőle.
Sose fogom megérteni ezt.
Dohányzom, nem dohányzó pasi meg az első olyan csókot követően csak bszogatni tudott, pedig akkor már 3hónapja együtt voltunk, tudta, hogy dohányzom, állítólag volt gyárkémény barátnője is, de ő undorodik tőle, eljut a kapcsolat egy olyan szintre, ahol már volt egy kötődés, aztán meg a viták, érzelmi zsarolások. Ilyenkor hagyni kéne a másikat a pcsába, ugyan olyan szakító ok, mint mondjuk a ki mikor akar össze házasodni, gyereket. Erölködéssel semmi jó nem sül ki belőle. Pláne, hogy ez egy szenvedély betegség, és nem influenza.
Felejtsd el.
ÉN utálom a cigifüstöt, a bűzt, ami a ruhából, bőrből, hajból, szájból jön, a sárga fogakat, stb.
Kizárt, hogy valaha dohányossal kezdjek, mert egyszerűen undorodom tőlük.
A párom nem dohányzik, ha cigizne, nem lennék vele.
Úgy ahogy a feleségem is megszokta :-) napi 25-30 száll cigit szívok - egy dobozba 19 száll van - :-) Ha sörözök vagy stresszesebb vagyok akkor még többet...és igen naponta értendő a mennyiség!
Feleségem soha nem dohányzott és előttem sose volt dohányos párja....én már randin közöltem, hogy dohányzok és rágyújtottam séta közben....második randin én mondtam, hogy legyünk csak barátok, mert tudom milyenek a nem dohányzó nők :-) de aztán csak megpróbáltuk.....azóta jó sok év eltelt....néha cseszeget amikor zsinórban a második cigire gyújtok, de a csókkal, szexszel nincs semmi baj! Mondjuk nem szereti, hogy szex után rögtön megyek rágyújtani......
Ha fontos a pasi bevállalod...ha nem hagyjad, mert csak megkeseríted az életét ha folyton cseszteted, hogy miért dohányzik annyit......
ja és mi az hogy "jézus 1 doboz"? Az semmi :-) Reggel elmegy ébredés után 1 órán belül 5 száll :-) 2 a kávéhoz egymásután alap :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!