Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki másnak is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki másnak is kizárt párkapcsolatban a dohányzás?

Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 18:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
10 Mert a dohányosokat kötelező gyűlölni. Ha alkoholista lenne,akkor semmi baj nem lenne.
2021. júl. 6. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

Nem kell senkit gyűlölni azért mert dohányzik, a dohányos meg ne mártírkodjon ha valaki ezért nem akar vele kapcsolatban lenni.

Ne vegyük már egy kalap alá, hogy ha én nem dohányzóként nem szeretnék egy dohányossal együtt lenni, mert nem bírom elviselni a szagát/ízét.

Ettől még nem gyűlölöm, lehet ő jó ember, ha rosszul vagyok tőle ha a közelembe jön.

Hiába szívja el kint, a ruhájában/bőrében ott van a cigifüst, hát ha még meg is csókolna, mintha egy hamutálat nyalogatnék.

Jó lenne ha a dohányosok nem kérnék ki maguknak, ha ezért nem ismerkedik velük valaki. Szépen tessék olyat keresni aki szintén dohányzik vagy nem zavarja ha a másik igen.

2021. júl. 6. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
12 Nem mártírkodott senki,nem tudom honnan jött neked ez a becsípődés. Nem tudom,elolvasod egyáltalán mihez szólsz hozzá? Annak a hozzászólónak válaszoltam,aki azt kérdezte miért pontozzák le azért,mert őt nem dohányzókét nem zavarja egy dohányos? Neked senki nem mondta kivel gyere össze,gondolhatod,hogy a dohányosokat nem érdekli,ha neked nem kellenek.
2021. júl. 6. 23:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Persze. Utálom a szagát, tehát nem lenne meg a rövid liaisonhoz szükséges kémia, hosszú távra meg nem terveznék olyannal, akit ennyire nem érdekel a saját egészsége.
2021. júl. 8. 14:33
 15/15 anonim ***** válasza:
11. EZ milyen lúzer egy érv már, hogy deee az alkoholisták rosszabbak... Hát mindkettő rossz, ennyi. Attól még nem lesz kellemesebb a dohányzás, hogy büdös a piás fazon IS.
2022. dec. 21. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!