Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A dohányosok miért kapnak...

A dohányosok miért kapnak tobb szunetet?

Figyelt kérdés
ertetlenul allok az eset elott...
2024. jún. 7. 10:36
1 2 3
 11/27 Szolovjov ***** válasza:
86%
Én gyárban melózok. Két óránként van 10 perc szünet nekik is. Más kérdés, hogy elkésnek a visszajövetellel.
2024. jún. 7. 11:08
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Nemdohányosként én is kaptam már beszólást, hogy miért megyek ki az épületből levegőzni\kávét húzóra meginni, miért nem dolgozok.

A dohányosok meg annyiszor mentek ki ahányszor akartak, nekünk kötetlen volt a szünet kivétele.

2024. jún. 7. 11:12
 13/27 anonim ***** válasza:
95%
Hát akkor te is menj ki 3-4 percre napi 4-5x. Nem kell ahhoz cigizni. Mondd hogy megnézed az üzeneteidet/hívásaidat vagy csak tartasz pár perc pihit. Ugyanannyi jogod van hozzá, csak ürügyet nem találsz. Az a kedvencem aki csak azért lesz dohányos mert azt hiszi hogy akkor több a szünet. :D
2024. jún. 7. 11:15
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
#9: milyen munkahely ez?
2024. jún. 7. 11:23
 15/27 anonim ***** válasza:
77%

Jó kérdés. Mondtam már fel emiatt. Ezek a férgek a fele munkaidőt elpöfékelik, de a nem dohányos wcre se mehet el szüneten kívül. Hugyozza/szarja/vérezze magát össze. A cigi nagyobb létszükség.

Nem csak gyárban, de más munkakörökben is tapasztaltam. Pl porta, bolt, iroda. Mindenhol ott vannak, és sokszor cigi mellett még kávéznak is napi 10x.

2024. jún. 7. 11:45
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
14# elég sok helyen ezt csinálják.
2024. jún. 7. 11:48
 17/27 anonim ***** válasza:
28%

Amúgy érdekes, nálunk a cigizősök a legjobb melósok. Lerendezik 2 slukkból és már rohannak vissza.

Ellenben a többiek mindig a telefonjukat nyomkodják, elmennek félórákra büfébe egy műszakban 2-3x meg a wc-n bújkálnak és szippantanak.

2024. jún. 7. 11:49
 18/27 anonim ***** válasza:
94%
ÉN kajálni mentem ki amikor ők cigiztek. Persze azt nem lehetett, el is küldtek mert nem hagytam magam . Ennyit erről.
2024. jún. 7. 11:49
 19/27 anonim ***** válasza:
5%
Mert kevesebb ideig élnek. Te megkapod életed végén tömbösítve.
2024. jún. 7. 11:53
 20/27 anonim ***** válasza:
34%

#16: nem érdekel, hány helyen csinálják, a Kérdező példájára voltam kíváncsi.

Mert számítógépes munkánál teljesen szabályos óránként szünetet tartani.

2024. jún. 7. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!