A dohányosok miért kapnak tobb szunetet?
Nemdohányosként én is kaptam már beszólást, hogy miért megyek ki az épületből levegőzni\kávét húzóra meginni, miért nem dolgozok.
A dohányosok meg annyiszor mentek ki ahányszor akartak, nekünk kötetlen volt a szünet kivétele.
Jó kérdés. Mondtam már fel emiatt. Ezek a férgek a fele munkaidőt elpöfékelik, de a nem dohányos wcre se mehet el szüneten kívül. Hugyozza/szarja/vérezze magát össze. A cigi nagyobb létszükség.
Nem csak gyárban, de más munkakörökben is tapasztaltam. Pl porta, bolt, iroda. Mindenhol ott vannak, és sokszor cigi mellett még kávéznak is napi 10x.
Amúgy érdekes, nálunk a cigizősök a legjobb melósok. Lerendezik 2 slukkból és már rohannak vissza.
Ellenben a többiek mindig a telefonjukat nyomkodják, elmennek félórákra büfébe egy műszakban 2-3x meg a wc-n bújkálnak és szippantanak.
#16: nem érdekel, hány helyen csinálják, a Kérdező példájára voltam kíváncsi.
Mert számítógépes munkánál teljesen szabályos óránként szünetet tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!