Nem dohányzók, munkahelyeteken hogyan viszonyultok a dohányosokhoz, akik sokszor "cigiszüneten" vannak, a munkahely is hogyan kezeli ezt?
"Minden fél órában kétszer kb. kijárnak és ott vannak olyan 10 percet."
Szóval 30 percből 20-at nem dolgoznak, hanem dohányzással töltenek? Ezt nem hiszem.
Amúgy ameddig ők dohányoznak, menj ki te is, ha zavar téged a füst, akkor menj kicsit arrébb, mint ahol ők vannak. Ha meg a főnököd megkérdezi, mondd azt, hogy az a szünet neked is jár, nem érsz kevesebbet, mint a dohányosok. Esetleg kezdj el rágcsálni valamit, és mondd azt, hogy ha a dohányosoknak van cigiszünet, neked meg legyen rágcsaszünet.
Nem foglalkoznek veluk, hiszen mindenki a sajat munkajat vegzi. Ha akarsz pihenj, ha akarsz dolgozz.
Azt sem mondhatod hogy a fizetesen latsszon meg, mert mindenki annyiert dolgozik amennyiert elvallalta. Persze erre hivatkozva nem biztos hogy kernek fizetesemelest:)
Nálunk senki nem mehet ki, pont ezért!Ki kell bírni a 8órát cigi nélkül!Hajdú B.megyébe már nagyon kevés a munka hely, ahol az ilyen meg engedett, hogy a cigisek ki járhatnak.
Esetleg, mikor Ők kinn vannak, Te is menj vagy egyél pár falatot,vagy simán csak függeszd fel a munkát,míg kinn vannak, ha szól valaki,majd akkor mondd el, h mit gondolsz!
1) kimegyek velük, viszek egy teát, vagy répát rágok, úgy állok, h ne rám jöjjön a füst.
2) másik lifttel megyek fel az emeletre mert a ruhámat nem akarom büdösíteni. Nem veszi ki jól magát ha találkozni kell mással is.
3) irodában dolgozom mindenkinek jár a 10 perc szünet óránként. Én inkább sétálok, újságot olvasok.
4) olyan helyen ülök az irodában, ahol nem kell szagolni a dohányosokat.
Ha irígykedem a másikra,senkinek nem lesz jobb, és a saját hangulatomat is elrontom. Sokkal jobban zavar, amikor tudom, hogy aki jobban keres nálam, nap nagy részében felé annyit nem csinál, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!