Nektek milyen volt az első pár hónap a munkahelyeteken? Mikorra jöttetek bele mindenbe és éreztétek a csapat teljes értékű tagjának magatokat?
Figyelt kérdés
3 hete dolgozom az új munkahelyemen, ami sok dologban eltér az előző munkahelyeimtől. Ugyan van szakmai tapasztalatom, most egy speciális területen dolgozom, amivel eddig soha nem foglalkoztam, emiatt több minden ismeretlen a számomra. A cég munkafolyamatai és a fálj-ügyfélrendszere még kész káosz a fejemben. Hiába igyekszem, úgy érzem, nem úgy haladok, ahogy azt kellene. A főnököm eddig semmiféle visszajelzést nem adott a munkámról, néha az az érzésem, hogy elégedetlen velem. Ráadásul az egyik munkatársnőmön is azt érzem, a terhére vagyok, nem is igazán segít, ha kérdezek vmit, nem válaszol normálisan, flegma, a többiek rendesek, meg segítőkészek, de még nem alakult ki az, hogy én is a csapat értékes tagja vagyok. Mit tehetnék hogy változzon a helyzet? Nálatok hogy történt ez a beszokási folyamat? Minden tapasztalat érdekel. Most úgy érzem magam bent, mintha csak vendég lennék...2014. márc. 28. 17:43
1/2 anonim válasza:
Nálam néhány hónapba tellett, mire kialakult egy saját rutinom a munkámban. Ez nagyon más terület, mint amivel korábban foglalkoztam, bár ugyanúgy a végzettségemhez kötődik. Egy éve folyamatosan tanulom, amit csinálok, még mindig vannak hiányosságaim. Ez szerencsére döntően a munkavégzésemet nem befolyásolja, mert van olyan ember a csapatban, akinek értenie kell ahhoz, ami nekem még hiányos, de illene tudnom. Sajnos a munkahelyemen nem tudtak segíteni kezdetben, mert csak nekem van ilyen végzettségem, más hasonló területen dolgozóktól, vagy az elődeimtől kértem segítséget. Ezért is van az, hogy sokáig tartott betanulnom.
2/2 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok, mint te. Csak nekem nem a fejemben van káosz, hanem magában a rendszerben, amit meg kellene tanulnom. Ezért nehezebb a megszokás is.
Nem tudom, mit csinálsz, de próbálj meg a flegmától nem segítséget kérni, de azt is boldogan, a többiekkel viszont jól összehaverkodni és sokat tanulni. A főnököd szerintem csak figyel téged, de 3 hét után nem tudom, mit várhat. Nálam ugyanez a szitu. Az én főnököm úgy kezel, mintha már évek óta ott dolgoznék... nem tudom, honnan veszik ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!